Lenuța REACȚIONEAZĂ la DEZVĂLUIRILE Comisarul.ro

Lenuța REACȚIONEAZĂ la DEZVĂLUIRILE Comisarul.ro

Elena Udrea a reacționat printr-o postare pe Facebook la o serie de articole apărute pe blogul PresaCurată și preluate de Comisarul.ro, articole care arată cum o firmă în care este asociat și Ion Cristoiu a beneficiat de mai multe contracte cu fonduri gestionate de ministerul condus la acea vreme de Elena Udrea.

Udrea scrie pe Facebook ca "relația mea cu maestrul Cristoiu se reduce de-a lungul timpului la câteva discuții, telefonice ori la o cafea", și califică dezvăluirile de presă drept "operațiune de care am aflat înca din vară că se deruleaza la DNA, de încercare de compromitere a lui Ion Cristoiu".

Citește AICI dezvăluirile despre afacerile firmei cu Ministerul Dezvoltării și Turismului

Ce a scris Lenuța pe Facebook

"Citesc pe un site despre care se spune ca ar avea legatura cu fosti ori actuali ofiteri de servicii secrete, sub un titlu, evident, marcat Exploziv, cum domnul Ion Cristoiu are anumite puncte de vedere despre Binomul SRI-DNA pentru ca ar fi luat bani de la mine si ca urmare ar executa de fapt o solicitare a mea.

Stiind ca relatia mea cu Maestrul Cristoiu se reduce de-a lungul timpului la cateva discutii, telefonice ori la o cafea, am parcurs la inceput rand cu rand apoi, pe masura ce am inteles jocul, pe diagonala, lungul articol scris evident la comanda cuiva bine documentat. Era vorba despre contracte de publicitate si executie tiparituri derulate de o companie din Buzau la care era actionar minoritar si domnul Cristoiu. Aceste contracte erau incheiate de-a lungul a 10 ani, cu nenumarate autoritati publice, de la Bucuresti ori din tara, printre care si unul cu MDRT, in vremea in care eram ministru, in 2011. De ce a simtit autorul sa faca relatia cu mine, in conditiile in care, eu eram la si altii in acea luuunga insiruire? Doar pentru succesul de trafic al articolului? Categoric, nu! Ci pentru ca asa este operatiunea. O operatiune de care am aflat inca din vara ca se deruleaza la DNA, de incercare de compromitere a lui Ion Cristoiu. Neavand niciun denunt(inca) pe baza caruia sa il aresteze ca sa ii inchida gura, incearca sa il decredibilizeze aratand ca de fapt actioneaza la comanda mea, fiind platit de mine.

Va mai amintiti de zvonul lansat mai in vara cu un asa zis dosar "Presa"? Ei bine, nu este vorba de presa in general ci de incercarea de a compromite acea parte a presei si jurnalistii care mai au curaj sa vorbeasca, prin acuzatii ca ar fi fost finantati de-a lungul timpului de anumite persoane", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Mesajul nostru, al ''securiștilor'' de la Comisarul, este următorul: Lenuțo, tată, ești o PETARDĂ EXPIRATĂ!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024