''Libertatea'' SLUGILOR la MOGUL: Voiculescu DĂ ORDIN din PUȘCĂRIE să nu se mai scrie ADEVĂRUL despre BISERICĂ!

Voiculescu le-a dat ordin din pușcărie slugilor să nu mai vorbească despre afacerile Bisericii după ce Trustul Intact, prin Antena 1, Antena 3 și Jurnalul Național, a lansat o campanie despre afacerile dubioase ale Bisericii Ortodoxe Române și BOR a replicat printr-un comunicat.

Vestea a ajuns și la urechile lui Dan Voiculescu, aflat în pușcărie. Adevăratul scandal abia a urmat. Voiculescu a dat ordine în Trustul Intact să înceteze campania de ''defăimare'' a Bisericii și l-a asigurat pe Patriarhul Daniel de susținere. 

”Un articol din Jurnalul National pe care nu-l înțeleg. „Profit”, „nefiscalizare”, agitațiune și spirit dilematic – pentru ce? 

În România anului 2015, acatistul și lumânarea pentru sănătate dau dimensiunea evaziunii estimate la 23 de miliarde de euro pe an ?!

Pentru mulți români, pelerinajul din aceste zile reprezintă ultimă speranță în mai bine. Într-o societate săracă, în care omul de rând care are conștiință și moralitate este marginalizat, rolul Bisericii este semnificativ. O minimă educație spirituală asigură echilibrul unei națiuni. Un om care are repere valoroase face alegeri corecte.

Orice societate are nevoie, în egală măsură, și de spirit critic, și de repere pozitive. Acționând echilibrat, fără tensiuni, fără excese, Biserica poate oferi modele utile societății românești. 

N.B. În acest context, i-am trimis Patriarhului Daniel un mesaj referitor la disponibilitatea de a susține intensificarea implicării sociale a BOR.”, e mesajul lui Voiculescu pentru jurnaliștii din trustul său și pe care l-a publicat și pe blogul personal.

NR. Gâdea, Ursu, Ciuvică, Badea, ați auzit ce zice stăpânul, slugi dobitoace? Voi, cu Băsescu, e singurul lucru pe care falusul stăpânului vă împunge să-l scuipați, tâmpiților!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

3 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

4 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

5 Acest cretin este membru PSD și bugetar