M. R. Ungureanu: Drumul spre exmatricularea politică a lui Gheorghe Nichita e deja betonat

M. R. Ungureanu: Drumul spre exmatricularea politică a lui Gheorghe Nichita e deja betonat

Prim-vicepreședintele Alianței Creștin Liberale (ACL), Mihai Răzvan Ungureanu, este convins că primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita, va ieșit în scurt timp la 'pensie politică', după rezultatele proaste în alegerile prezidențiale.

Ungureanu a declarat joi, la Botoșani, că 'drumul spre exmatricularea politică a lui Gheorghe Nichita este deja betonat', în condițiile în care Klaus Iohannis a câștigat 'imprevizibil' primul tur al alegerilor prezidențiale în municipiul Iași.

'M-am bucurat să îl văd pe primarul PSD-ist al Iașilor, mare vicepreședinte la nivel național, cum plânge în pumni. L-am asigurat că drumul spre exmatricularea politică pentru Gheorghe Nichita e deja betonat, asfaltat, are rigole și copaci pe ambele părți, în așa fel încât să nu sufere de insolație când va ieși în pensia politică', a afirmat Ungureanu.

În municipiul Iași, Iohannis a obținut 54.565 voturi, în condițiile în care candidatul Alianței electorale PSD—UNPR—PC, Victor Ponta, a fost votat de 52.275 alegători.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…