Marian Jean Marinescu (PDL): Iohannis este singurul candidat care își începe campania în inima Olteniei

Marian Jean Marinescu (PDL): Iohannis este singurul candidat care își începe campania în inima Olteniei

Liderul PDL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, a afirmat, vineri, că singurul candidat la alegerile prezidențiale care a ținut să își înceapă campania electorală la Craiova, "inima Olteniei", este Klaus Iohannis, candidatul ACL.

Potrivit lui Marinescu, debutul campaniei electorale a lui Klaus Iohannis va avea loc sâmbătă, la Craiova, printr-un miting electoral al Alianței Creștin Liberale, organizat pe esplanada Sălii Polivalente, la care sunt așteptați peste 10.000 de participanți. marea lor majoritate fiind craioveni.

"Klaus Iohannis este singurul candidat la alegerile prezidențiale din acest an care a ținut să-și înceapă campania electorală în inima Olteniei, la Craiova. Acesta este unul dintre motivele pentru care, sâmbătă dimineață, 4 octombrie 2014, începând cu ora 11.00, pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova, va avea loc mitingul electoral al Alianței Creștin Liberale, care marchează începutul campaniei electorale pentru Klaus Iohannis, candidatul ACL la președinția României", susține Marinescu într-o declarație remisă AGERPRES.

Potrivit acestuia, modelul de președinte pe care îl propune ACL este cel al unui președinte care să fie un factor de echilibru, să acționeze ca mediator și integrator.

"Modelul pe care îl propune ACL este cel al unui președinte care să fie un factor de echilibru, să acționeze ca mediator și integrator. Prea mult timp dialogul politic și social în România a fost practic întrerupt sau doar mimat. Un președinte mediator este neapărat necesar pentru reluarea dialogului real între principalii actori sociali: guvern, opoziție, sindicate, patronate, asociații profesionale, ONG-uri. Mai presus decât orice, președintele trebuie să fie el însuși un model de onestitate, de echilibru, de bună credință. Klaus Iohannis promite românilor mai puțină gălăgie și mai multe rezultate, sub sloganul 'România lucrului bine făcut'", afirmă Marian Jean Marinescu.

Alături de Klaus Iohannis vor fi prezenți sâmbătă, la Craiova, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungureanu, Gigel Știrbu, Alina Gorghiu, Marian Jean Marinescu, Mihai Voicu, Marian Zlotea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență