Micul fatal/Tribunalul Bucureşti a dispus din nou arestarea lui Nicuşor Constantinescu

Micul fatal/Tribunalul Bucureşti a dispus din nou arestarea lui Nicuşor Constantinescu

Tribunalul Bucureşti a dispus din nou, miercuri, arestarea lui Nicuşor Constantinescu, urmare a propunerii făcute de DNA după mediatizarea unor imagini în care preşedintele CJ Constanţa fumează la terasa unui restaurant din New York.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Dată fiind decizia luată de Tribunalul Capitalei, Poliţia Română ar urma să emită un nou mandat internaţional de arestare pe numele lui Constantinescu.

http://www.comisarul.ro/politic/cum-au-prostit-nicusor-constantinescu-justi%C5%A3ia-si-_136753.html

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut, din nou, arestarea lui Constantinescu, după mediatizarea unor imagini în care preşedintele CJ Constanţa fumează la terasa unui restaurant din New York. Procurorii DNA au înaintat această cerere la sfârşitul săptămânii trecute, după ce în presă au fost difuzate imaginile cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, preluate de pe internet.

Pe numele lui Constantinescu a mai fost emis un mandat internaţional de arestare, după ce acesta nu a revenit în ţară în urma unei operaţii făcute în SUA. Măsura de arestare, dispusă de Tribunalul Capitalei, nu a fost însă menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, motiv pentru care mandatul a fost anulat.

Într-o altă cauză, Curtea de Apel Bucureşti a amânat în 18 iulie, pentru a patra oară, judecarea contestaţiei DNA la decizia prin care s-a dispus ridicarea controlului judiciar în cazul preşedintele CJ Constanţa în dosarul în care acesta este acuzat că nu s-a supus verificărilor Curţii de Conturi.

http://www.comisarul.ro/politic/nu-poate-fuma-decat-la-new-york/grav-bolnav-il-doa_134729.html

Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale. Într-unul dintre acestea este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea pentru că a atribuit nelegal terenuri.

Într-un alt dosar, şeful CJ Constanţa este cercetat pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite, la percheziţii, 15 cartuşe de 9 milimetri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?