Ministrul pentru ENERGIE acuzat de CORUPŢIE/Se spune că numirea lui a COSTAT 10 milioane de euro

Ministrul pentru ENERGIE acuzat de CORUPŢIE/Se spune că numirea lui a COSTAT 10 milioane de euro

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, este acuzat de către preşedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu (PSD), de comiterea unui gest "cu conotaţie penală" constând într-un "cadou de vreo 14 milioane de euro" pentru unele companii, în  domeniul liberalizării preţului la gaze.

"Într-o scrisoare din 14 octombrie 2014, Ministrul delegat (pentru Energie, n.red.) a comis un gest cu conotație penală: a solicitat Comisiei Europene să fie de acord cu prelungirea liberalizării prețului pentru consumatorii non-casnici, adică pentru cele 170.000 de IMM-uri. Nu pentru binele lor, ci pentru a-i menține clienți captivi ai unor mari companii despre care ministrul știe foarte bine. Un cadou de vreo 14 milioane de euro", spune Iulian Iancu.

Aceată acuzaţie vine în siajul zvonurilor conform cărora o companie din piaţa de profil ar fi plătit cu un contract gras, de peste 10 milioane de euro, numirea lui Răzvan Nicolescu în Guvernul Ponta. Beneficiară a acestui contract este o companie care are legătură directă cu prietenul de Dubai al încă prim-ministrului Victor Viorel Ponta. Iar acest contract a fost asezonat şi cu alte beneficii, de natură avocaţială, pe care aceeaşi companie le-a solicitat la firme de avocatură apropiate actualului premier. Iancu ştie. Că de-aia este ce este...

Iar numele lui Nicolescu nu este singular în peisajul actualei formule guvernamentale. În curând se vor afla amănunte incredibile.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Așa o fi?

5 Câh...