Mirel Palada despre ZIARIȘTI: „Nemernici, jegoși, paștele mamii lor de ticăloși”

Mirel Palada, consilierul pentru strategii guvernamentale al lui Victor Ponta, plătit din bani publici, adică din impozitele și taxele românilor, fost purtător de cuvânt al Guvernului, lansează un val de invective la adresa jurnaliștilor care au scris critic despre ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, altminteri un țuțăr al lui Bogdan Chireac și recitator al tezelor de la Latrina3.

„Pentru toti cei care au aplecat urechea, cu buna stiinta sau pur si simplu manipulati, la nemernicii care s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice pe unul din cei mai buni ministri de Cultura pe care i-a avut Romania in ultimul timp.

 Ministrul s-a corectat imediat, fiind suficient de inteligent si de onest, caracteristici ale unui intelectual, pentru a-si da seama de greseala facuta.

Nu a contat. Nemernicii de presa imediat au vituperat intr-o campanie de presa jegos indreptata asupra lui, taind din materialele de presa corectia imediat facuta, ignorand tema referitoare la scaderea TVA la carti la 5% si punctind numai si numai pe confuzia dintre personaj si autor, dintre Hamlet si Shakespeare.

Niste ticalosi. Niste nemernici. Sa nu uitati cu cine aveti de-a face in aceasta situatie. Cu subiect si predicat, ca sa aiba motive sa faca breaking news ca ii injur pe Facebook, mama lor de jegosi: Realitatea TV, Hotnews, Gandul, Nasul.tv.

Si care or mai fi prin online, multi si marunti si bicisnici. Pastele mamii lor de ticalosi…”, a scris această bășină care se visează căcat numit Palada pe Facebook.

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a declarat recent ca HAMLET a fost „unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea”, alaturi de Cervantes.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…