Mirel Palada despre ZIARIȘTI: „Nemernici, jegoși, paștele mamii lor de ticăloși”

Mirel Palada, consilierul pentru strategii guvernamentale al lui Victor Ponta, plătit din bani publici, adică din impozitele și taxele românilor, fost purtător de cuvânt al Guvernului, lansează un val de invective la adresa jurnaliștilor care au scris critic despre ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, altminteri un țuțăr al lui Bogdan Chireac și recitator al tezelor de la Latrina3.

„Pentru toti cei care au aplecat urechea, cu buna stiinta sau pur si simplu manipulati, la nemernicii care s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice pe unul din cei mai buni ministri de Cultura pe care i-a avut Romania in ultimul timp.

 Ministrul s-a corectat imediat, fiind suficient de inteligent si de onest, caracteristici ale unui intelectual, pentru a-si da seama de greseala facuta.

Nu a contat. Nemernicii de presa imediat au vituperat intr-o campanie de presa jegos indreptata asupra lui, taind din materialele de presa corectia imediat facuta, ignorand tema referitoare la scaderea TVA la carti la 5% si punctind numai si numai pe confuzia dintre personaj si autor, dintre Hamlet si Shakespeare.

Niste ticalosi. Niste nemernici. Sa nu uitati cu cine aveti de-a face in aceasta situatie. Cu subiect si predicat, ca sa aiba motive sa faca breaking news ca ii injur pe Facebook, mama lor de jegosi: Realitatea TV, Hotnews, Gandul, Nasul.tv.

Si care or mai fi prin online, multi si marunti si bicisnici. Pastele mamii lor de ticalosi…”, a scris această bășină care se visează căcat numit Palada pe Facebook.

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a declarat recent ca HAMLET a fost „unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea”, alaturi de Cervantes.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos