MIROASE a DNA/DEMISII cu iz PENAL la Guvern

MIROASE a DNA/DEMISII cu iz PENAL la Guvern

După ce în cursul zilei de joi a venit anunţul demiterii şefului AM POSDRU, Cristian Ababei, alţi doi şobolănei vizaţi de anchetele DNA pe fonduri europene şi-au luat tălpăşiţa.

Claudiu Preoteasa (PSD) şi Eduard Dumitraşcu, liderul organizaţiei din Buzău a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD), au demisionat din postul de vicepreşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, respectiv din cel de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, anunţă Mediafax.

Demisiile au fost depuse la începutul acestei săptămâni la cabinetul lui Victor Ponta şi au fost aprobate.

Claudiu Preoteasa, anterior vicepreşedinte al Agenţiei Române de Investiţii, a fost numit de premierul Ponta în structura de conducere a Administraţiei Fondului pentru Mediu în luna mai 2012, imediat după ce USL a preluat guvernarea.

Numirea a fost criticată atunci în presă, arătându-se că Preoteasa este finul lui Ponta din 2009.

 Eduard Dumitraşcu a fost numit de Ponta ca secretar de stat în noiembrie anul trecut, după ce PP-DD s-a înţeles cu PSD să sprijine guvernarea şi candidatura la Ponta la alegerile prezidenţiale.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /