Monica Macovei spune adevărul despre intenţiile ţărănuşului de Dragnea/Scârbele pesediste vor să-şi bată joc de votul oamenilor şantajând primarii

Monica Macovei spune adevărul despre intenţiile ţărănuşului de Dragnea/Scârbele pesediste vor să-şi bată joc de votul oamenilor şantajând primarii

Monica Macovei spune adevărul despre intenţiile ţărănuşului de Dragnea. Scârbele pesediste vor să-şi bată joc de votul oamenilor şantajând primarii. Un fenomen asemănător s-a petrecut înainte de alegerile legislative din toamna anului 1992. După spargerea FDSN în FSN-PD şi PDSR. PDSR nu participase la alegerile locale din primăvară şi nu avea primari.  Aşa că a racolat, în special în sudul României, toţi primarii care câştigaseră mandate din partea celorlalte formaţiuni. Cei care s-au opus au fost, conform legislaţiei permisive de atunci, revocaţi din funcţie de către prefecţii PDSR. Multora li s-au fabricat dosare penale. A fost un episod trist din istoria democratică a acestei ţări. Iar uitarea buimacă a multora dintre liderii politici ai Opoziţiei şi tăcerea complice şi cumpărată a societăţii civile va naşte un monstru. Care, la primul tur, va mânca seminţe şi va bea suc...

”Dragnea vrea să legalizeze o ilegalitate: migrația politică în rândul aleșilor locali. Este un alt atac al PSD la funcționarea statului de drept, după modelul “marțea neagră”, pentru că PSD încearcă să acapareze puterea și să controleze întreaga țară.

Îi întreb pe liderii PSD:

1. Are legătură inițiativa lui Dragnea cu faptul că tot mai mulți primari din țară se plâng de presiunile și șantajul la care sunt supuși, trezindu-se peste noapte cu proiectele europene blocate chiar de instituții aflate în subordinea ministrului Dragnea?

2. Deblocarea finanțării proiectelor europene de către ministerul lui Dragnea se rezolvă cu înscrierea primarilor din alte partide în PSD?
Pentru a-și atinge scopul, putere locală și bani, PSD aruncă la coș votul românilor. De parcă România este moșia PSD, pe care inculpatul Dragnea, trimis în judecată pentru că a furat voturi la referendum, o conduce după bunul plac și vrea să o lase moștenire partidului”, susține Macovei.

Cuvinte puţine şi mult adevăr. De la o muiere care începe să ne placă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante