,,Năpârca'' l-a pozat pe Nicuşor Constantinescu la cumpărături, la New York

,,Năpârca'' l-a pozat pe Nicuşor Constantinescu la cumpărături, la New York

,,Năpârca'' l-a pozat pe Nicuşor Constantinescu la cumpărături, la New York. Cu mandat de arestare internaţional emis pe numele său, Nicuşor Constantinescu a fost fotografiat făcând cumpărături într-un supermarket din New York.

Președintele suspendat al CJ Constanța. Nicușor Constantinescu, a fost din nou fotografiat la New York, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centrul comercial din Queens.

Baronul de Constanţa a solicitat instanței să-i permită să stea în Statele Unite ale Americii până în octombrie pentru a se reface.

Primarul Radu Mazăre susține că Nicușor Constantinescu are o nouă infecție în urma intervenției chirurgicale suferite în SUA, motiv pentru care nu poate începe radioterapia.

Este a doua oară când Constantinescu este surprins în locuri publice, fără să pară că are probleme de sănătate. Recent, baronul a fost filmat de un român stabilit la New York în timp ce se afla la o terasă şi fuma, în condiţiile în care acesta spunea că starea sa de sănătate nu-i permite să revină în ţară.

Cu toate acestea, Constantinescu rămâne cu mandat de arestare preventivă într-un dosar de corupție.

În luna mai a acestui an, Nicuşor Constantinescu a plecat în Statele Unite pentru a se opera de cancer, însă nu a mai revenit după o lună, atunci cand stabilise instanţa de judecată. Pe 23 iunie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis din nou arestarea preventivă în lipsă, în dosarul în care şeful CJ Constanţa este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa e!

3 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății