,,Năpârca'' l-a pozat pe Nicuşor Constantinescu la cumpărături, la New York

,,Năpârca'' l-a pozat pe Nicuşor Constantinescu la cumpărături, la New York

,,Năpârca'' l-a pozat pe Nicuşor Constantinescu la cumpărături, la New York. Cu mandat de arestare internaţional emis pe numele său, Nicuşor Constantinescu a fost fotografiat făcând cumpărături într-un supermarket din New York.

Președintele suspendat al CJ Constanța. Nicușor Constantinescu, a fost din nou fotografiat la New York, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centrul comercial din Queens.

Baronul de Constanţa a solicitat instanței să-i permită să stea în Statele Unite ale Americii până în octombrie pentru a se reface.

Primarul Radu Mazăre susține că Nicușor Constantinescu are o nouă infecție în urma intervenției chirurgicale suferite în SUA, motiv pentru care nu poate începe radioterapia.

Este a doua oară când Constantinescu este surprins în locuri publice, fără să pară că are probleme de sănătate. Recent, baronul a fost filmat de un român stabilit la New York în timp ce se afla la o terasă şi fuma, în condiţiile în care acesta spunea că starea sa de sănătate nu-i permite să revină în ţară.

Cu toate acestea, Constantinescu rămâne cu mandat de arestare preventivă într-un dosar de corupție.

În luna mai a acestui an, Nicuşor Constantinescu a plecat în Statele Unite pentru a se opera de cancer, însă nu a mai revenit după o lună, atunci cand stabilise instanţa de judecată. Pe 23 iunie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis din nou arestarea preventivă în lipsă, în dosarul în care şeful CJ Constanţa este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…