Năstase sare în ajutorul PUPILULUI: LOVITURĂ de STAT care va PROFITA RUȘILOR

Năstase sare în ajutorul PUPILULUI: LOVITURĂ de STAT care va PROFITA RUȘILOR

Vindecat de rana de la gâtul de rinocer sensibil și corupt, Adrian Năstase sare în ajutorul pupilului său chemat la DNA. După trei zile de tăcere, Năstase invocă, în linie cu Ponta, Antena3 și toate vuvuzelele SISTEMULUI, teoria loviturii de stat.

El deplânge incapacitatea lui Iohannis de a coabita cu Ponta și crede că pentru înlăturarea lui Ponta: ,,..formula aleasă a fost ceea ce unii au numit o tentativa de lovitură de stat pentru a declansa o criză politică ce ar avea drept consecintă demisia premierului si drept rezultat final desemnarea unui nou guvern, sub santajul alegerilor anticipate, cu un premier PNL. Deci, „solutia imorală” se intoarce. Contribuim cu acest mecanism la „bunele practici” politice in Europa. Evident, acest mecanism politico-juridic va fi lăudat in viitorul raport MCV.

Pe de altă parte, spre deosebire de alti colegi, eu am fost de părere ca presedintele României  (Traian Băsescu) nu trebuie lăsat a fi hărtuit cu actiuni penale in timpul mandatului său. De aceea, mi s-a părut rezonabilă solutia procurorilor si a Curtii Constitutionale de a suspenda actiunile penale impotriva presedintelui in functie, pe perioada mandatului său si de a fi repuse in termen după incheierea mandatelor sale. De ce acelasi tip de rationament – politic nu juridic – nu putea fi aplicat si in cazul premierului Ponta. Reiau intrebarea – Cui foloseste acest scandal ce creează instabilitate politică in România intr-o perioadă de tensiuni regionale, in special din Ucraina? Americanilor? Nu cred. Unii vor spune că le va profita rusilor. Nu cred insă că cei care au pornit această operatiune ACUM s-au gândit si la implicatiile strategice pentru România. Probabil că au avut in vedere doar mici interese personale sau de clan. Din păcate…'', a scris Adrian Năstase pe blogul său.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale