Nişte CRETINI/Ședința de Guvern a fost amânată: Bugetul nu este gata

Nişte CRETINI/Ședința de Guvern a fost amânată: Bugetul nu este gata

Ședința de Guvern ce trebuia să aibă loc vineri, la ora 17:00, a fost amânată deoarece bugetul nu este gata, relatează B1 TV.

Această ședință trebuia să se desfășoară vineri dimineață, însă ea a fost amânată pentru ora 17:00, bugetul nefiind pregătit pentru dezbatere, fiind și de data aceasta amânată.

Nu se știe când această ședință va avea loc.

Victor Ponta a fost întrebat, vineri, care a fost motivul pentru care şedinţa de Guvern în care trebuia discutat bugetul pe anul 2015 a fost amânată, el arătând că decalarea a avut drept cauză îndeplinirea procedurii de introducere a datelor în sistem.

"S-a amânat pentru că după finalizarea datelor macroeconomice şi macrobugetare e nevoie de procedura de introducere în sistem. S-a lucrat şi aseară, toată noapetea, s-a lucrat şi de dimineaţă. Când e gata, vine bugetul la Guvern şi după aceea îl trimitem la Parlament", a spus Ponta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

4 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

5 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși