Noaptea minții/Decizie FĂRĂ PRECEDENT în CEL MAI CORUPT Parlament: REȚINERE, NU și ARESTARE!

Noaptea minții/Decizie FĂRĂ PRECEDENT în CEL MAI CORUPT Parlament: REȚINERE, NU și ARESTARE!

Decizie fara precedent: Camera Deputatilor aproba cererea de retinere a Elenei Udrea, dar nu si pe cea de arestare: Daca au votat asa, probabil ca i-am convins. 

Camera Deputatilor a respins miercuri cererea DNA de arestare a sa in noul dosar in care aceasta este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii, dupa ce, in cursul aceleiasi zile, aprobasera inceperea urmaririi penale impotriva sa.

Cerea de retinere a sa fost insa aprobata cu 123 de voturi "pentru". Cand a fost vorba de cererea de arestare, aceasta a fost respinsa cu 115 voturi.

Elena Udrea a confirmat ca poate fi retinuta, dar nu si arestata. "Daca au votat asa, probabil ca i-am convins", a afirmat Udrea.

Cu privire la o posibila retinere a sa, Udrea a declarat ca "daca procurorii au ceva sa ma intrebe, ma pot cita". "Ce pericol sunt eu acum pentru fapte presupus de acum sase ani? Asta-i circ, nu-i justitie", a mai spus ea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?