,,Nora'' lui Rus, care NU e CURVĂ, și-a TATUAT o JARTEA suflată cu AUR!

,,Nora'' lui Rus, care NU e CURVĂ, și-a TATUAT o JARTEA suflată cu AUR!

Tatuajele cu aur sunt ultimul răcnet in materie de modă, dar şi ultima fitză a Denisei Pastor, “nora” fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus. Recent, iubita lui Alex Rus, fiului politicianului care a demisionat în urma scandalului declanşat după ce a spus despre copiii românilor plecați la muncă în străinătate că devin golani, iar nevestele – curve, a postat pe Facebook o fotografie în care apare tatuată cu aur. Tatuajul, plasat sexy, ca o jartieră, valorează câteva mii de dolari.

Fitza nu este întâmplătoare. În vara asta sunt la modă tatuajele cu aur, modă lansată între vedete de celebra Beyoncé Knowles.

”Lovely Two dress and gold tattoos”, a scris Denisa Pastor în dreptul imaginii care arată tatuajul pe care și l-a făcut în urmă cu două săptămâni. 

Plăcerea este însă scumpă. Un tatuaj cu aur costa intre 50 $ (198 de lei), daca sunt foarte simple, si 5.500 $ (circa 21.802 de lei), daca sunt mai complicate. Tatuajele se executa prin aplicarea foitelor de aur direct pe piele. Partea proastă este că sunt temporare, rezista pana la o saptamana și se șterg cu apă. Asa că, după numai câteva zile, pe piciorul Denisei Pastor nu se mai vedea nimic.









Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro