NU UITAȚI aceste MOMENTE, oameni buni!

NU UITAȚI aceste MOMENTE, oameni buni!

Toată țara așteaptă cu sufletul la gură decizia unui laș consacrat. Este momentul culminant după alte nouă ocazii similare. Pe care acest fomfleu uman le-a ratat. Noi știm că memoria doare. Și nu ne face nicio plăcere să le reamintim...

1. Iunie 2012: Scandalul "copy-paste". Cariera de avocat a lui Victor Ponta are la rădăcină un titlu despre care mai multe comisii academice  au demonstrat că a fost obţinut prin furto-fraudă. Ponta a fentat în acest fel examenul de intrare în Barou în baza titlului de doctor cu o lucrare "copy-paste". În alte țări, civilizate, oameni prinși în astfel de situații jenante au demisionat. Prostul nostru a întărit din obraz.

2. Iunie 2013: Scandalul "trafic de influenţă la Palatul Victoria". Baronul de Mehedinţi, Duicu, se spărgea în figuri în clădirea Guvernului, promitea funcţii şi îşi exercita influenţa pe lângă premier chiar de la el din birou. "O înscenare de presă", bagateliza Ponta întreg cazul. Fâsul rezista ,,glorios'' și acestui scandal.

3. Decembrie 2013: Scandalul "Marţea Neagră". Cu acordul tacit al lui Victor Ponta, parlamentarii PSD au pus la cale probabil una din cele mai mari lovituri la adresa democraţiei. Un pachet de legi care ar fi urmat să pună mari piedici luptei cu corupţia, prin subjugarea justiţiei şi superimunitate pentru aleşi. Fâsul aruncă acțiunea în derizoriu, etichetând-o "operaţiune de propagandă". Încă una la mână.

4. Septembrie 2014: Scandalul "Ordonanţei traseistilor". Ca să-şi asigure victoria în alegerile prezidenţiale, PSD vine cu ordonanţa care le permite aleşilor să migreze, timp de 45 de zile, total nedemocratic, de la un partid la altul. Actul este considerat neconstituţional. Prostul a pierdut și onoarea și alegerile. Dar a rămas prim-ministru...

5. Noiembrie 2014: Scandalul "Votul din Diaspora". Ca niște dictatori burundezi, Ponta, Dragnea, Corlățean și Meleșcanu, pe post de prostituată bătrână, i-au umilit pe bieții români din afara țării. Guvernul Ponta a împiedicat sute de mii de români să meargă la urne în străinătate. A modificat secţiile de votare, a înfiinţat unele în zone nepopulate şi a desfiinţat altele în zone cu comunităţi puternice. Nici astăzi problema accesului la vot din străinătate nu este reglementată. Dobitocul a trecut, râzând ca prostul, mai departe.

6. Noiembrie 2014. Pierderea catastrofală a alegerilor. După o campanie abjectă, cu atacuri ordinare la adresa contracandidatului său Klaus Iohannis, prin intermediul cocinelor controlate de Dan Voiculescu şi Sebastian Ghiţă, cu lansări faraonice pe stadion de ziua de naştere, cu pomeni electorale, şeful PSD pierde ruşinos. Nesimțitul, după câteva minute de uluire, ca după niște ciuperci halucinogene, și-a continuat opera de umilire a poporului român.

7. Decembrie 2015: "Ordonanţa Dottore", dată între Crăciun şi Revelion. Ponta îşi dă act legislativ prin care să poată să renunţe benevol la titlul de doctor (suspectat de plagiat). Initiativa, după ce a fost dat în gât de presa online, a rămas blocat în parlament. Prostul a spus că e o nouă manipulare. Și-a făcut sărbătorile mai mult decât liniștit..

8. Perioada 2012-2015, "Guvernul penalilor". Guvernul Ponta a fost zguduit de scandaluri de corupţie, condamnări definitive ale miniştrilor, arestări. 14 miniştri certaţi cu legea. Dobitocul a ţinut în funcţie un ministru de finanţe care lua spagă 10% (Darius Valcov) şi care a făcut la Codul Fiscal. De asemenea, l-a păstrat până în ultimul moment pe "vicele" Dragnea, condamnat la închisoare.

9. Februarie 2015: "Cu mama la DNA". Cumnatul, mama şi sora lui Victor Ponta sunt audiaţi la DNA. Firmele acestora sunt suspectate de procurori că au deturnat fonduri UE şi au făcut evaziune fiscală. Mă-sa fusese chemată la audieri dar își luase scutire medicală. Ponta a spus că este o minciună ordinară și o invenție că doamna mă-sa ar face parte din dosar. Mă-sa s-a dus mai apoi și la DNA și la Antena 3. Ponta râdea ca boul!

În aceste zile procurorii au anunţat că îl cercetează pentru complicitate la evaziune fiscală, fals în înscrisuri oficiale în formă continuată, spălare de bani şi conflict de interese, toate în dosarul Sova.

În cuvinte simple, Victor Ponta ar fi încasat, indirect şi pentru servicii fictive, bani şi foloase de la prietenul său, Dan Şova, care a căpuşat complexul energetic Turceni.

Lipsit de demnitate şi fără să arate vreodată că este un bărbat politic adevărat, "Micul Ceauşilă" vrea acum să fie demis de "Marea Adunare Naţională a Penalilor" invocând scenarii paranoice de lovituri de stat inexistente la cocinele televizate încă subordonate lui. 

PS. Ceaușescu a fost mult mai demn. Ponta, ca și Năstase, încearcă o sinucidere ratată...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa e!

3 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății