O manipulare ordinară-Campania TV REGIO

O manipulare ordinară-Campania TV REGIO

O manipulare ordinară, care ar trebui stopată imediat, se petrece de două săptămâni, deşănţat, pe toate televiziunile din România, care acţionează ca nişte tonomate şi încasează bani europeni şi fac reclamă Guvernului. Sub directa comandă a ministerului condus de ţărănuşul Dragnea, care între timp bate ţara în campanie electorală pe faţă, REGIO prezintă ,,noua faţă a României''. Adică tone de investiţii din toate domeniile, de la turism şi sănătate până la infrastructură şi educaţie. ,,Povestite'' cu o curiozitate  râncedo-comunistoidă de bătrânelul Victor Rebengiuc. Cum dracu de tocmai acum, în buza campaniei electorale se derulează această campanie publicitară unde apare sigla ministerului condus de Dragnea? O campanie care se coordonează perfect cu vizitele din teritoriu, în ,,ţărănime'', dar şi cu încheierea , în cadru festiv, de noi contracte prin programul REGIO. Să nu mai vorbim că, simultan cu campania video, se desfăşoară şi o campanie în presa locală controlată de PSD. Nimeni nu protestează, nimeni nu contestă legalitatea şi moralitatea unei asemenea manipulări ordinare. Făcută, repetăm, pe bani europeni. În realitate, peste 99 la sută din aceste investiţii nu au nicio legătură cu ,,realizărili'' actualului guvern în privinţa utilizării fondurilor europene. România va pierde, în următorii doi ani sume uriaşe, de ordinul miliardelor de euro, din fondurile alocate pentru periaoada 2007-2014. Şi va trebui să plătească penalităţi şi să folosească bani din bugetul naţional pentru finalizarea tuturor investiţiilor începute. Însă despre asta vom vorbi într-un material separat. Pentru că situaţia este de-a dreptul strigătoare la cer.

Ce este REGIO, programul derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale condus de Liviu Dragnea.

Regio - Programul Operaţional Regional
Misiune
Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 este unul dintre programele româneşti finanţate din Fondurile Structurale ale Uniunii Europene, care sprijină dezvoltarea României după aderare.

Obiectivele specifice ale POR (REGIO) sunt:
• Creşterea rolului economic şi social al centrelor urbane, printr-o abordare policentrică pentru a stimula o dezvoltare mai echilibrată a regiunilor.
• Îmbunătăţirea accesibilităţii în regiuni şi în special a accesibilităţii centrelor urbane şi a legăturilor lor cu ariile înconjurătoare.
• Creşterea calităţii infrastructurii sociale a regiunilor.
• Creşterea competitivităţii regiunilor ca locaţii de afaceri.
• Creşterea contribuţiei turismului la dezvoltarea regiunilor.

Un exemplu de material video derulat pe televiziuni

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …