Oprea, șobolanule, ieși din gaura în care te-ai ascuns!




Oprea, șobolanule, ieși din gaura în care te-ai ascuns!

Cu figura lui lombrosian supărată, Gabriel Oprea a parazitat mai toate întîlnirile comitetelor și comițiilor de urgență ale Guvernului, fie că era vorba de vreme, inundații, accidente și alte cataclisme. Oprea nu a ratat înmormîntări, vicepremierului nu i-a scăpat nici o înaintare în grad post mortem, generalul cu patru stele verzi pe pereți nu a pierdut nici o ocazie să se înfățișeze pe sine drept îngerul salvator al celor loviți. Iar sistemul i-a răspuns cu ode grețoase: cel mai bun exemplu de laude vomitive este cel al chestorului Nelu Pop. 

Acum, însă, ministrul de Interne și vicepremierul pe probleme de securitate națională Gabriel Oprea a dispărut fără urmă. Nu-l mai vedem la televizor, împreună cu Arafat, plîngînd soarta polițistului căzut la datorie, nu-l mai auzim promițînd ajutor familiei polițistului mort, nu-l mai observăm pe ditamai generalul reformînd sistemul polițienesc și redîndu-le lucrătorilor din Interne demnitatea pe care o merită, cum a tot clamat în ultimii ani.

Unde ești, Gabriel Oprea? În ce gaură te-ai ascuns, șobolanule? Cînd vei îndrăzni să reapari în public și să-i explici familiei polițistului mort de ce a avut loc accidentul tragic? De ce a fost nevoie ca un tînăr de nici 30 de ani să fie ucis de nevoia ta bolnavă de separare de restul poporului care nu are drept la coloană oficială?

De ce, șobolanule Oprea, nu ne explici care era “situația deosebită” (conform legii) care necesita coloană oficială ca să te deplasezi tu prin București? Și de unde veneai, unde te duceai? Din ce gaură de șobolan ai ieșit cu coloana? Și în ce gaură de șobolan te ascunzi acum?

Cătălin Prisăcariu


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...