Palada ne mai SCUIPĂ odată pe banii noştri/Sau vorbeşte în numele lui Ponta?

Consilierul lui Ponta, Palada: „Nu e bine să fie toată puterea la PSD, pentru că va fi apocalipsă şi suferă pufoşii din diaspora. Doamne, ce fraieri“. Acest individ îşi permite astfel de aprecieri, în fapt jigniri mârlăneşti şi dezgustătoare ale unei fiinţe mediocre şi complexate, din poziţia de angajat al Guvernului. Ne scuipă pe banii noştri cum ar veni. Iar Ponta, aflat în concediu, n-a avut nicio reacţie. Este strigător la cer ce se întâmplă!

Consilierul lui Victor Ponta, Mirel Palada, a publicat pe Facebook un text în care susţine că: ,,Evident, nu e bine ca toată puterea să fie la PSD, pentru că, nu-i aşa?, va fi dictatură şi suferinţă şi vor suferi pufoşii din diaspora de suferinţă“, scrie el, ironic.

Consilierul premierului Victor Ponta, fost purtător de cuvânt al Guvernului, a fost retras din funcţie în urma unor aprecieri jignitoare la adresa jurnaliştilor, menţionate, de asemenea, pe pagina sa de Facebook. Palada, de profesie sociolog, a lucrat şi în campania liderului PSD Victor Ponta. În urma victoriei lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, el s-a arătat dezamăgit de rezultatul votului şi a publicat un text ironic la adresa românilor din diaspora. 

„ Tot azi, înainte să cânte cocoşul de trei ori, evident că a venit Iohannis să spună că stai să vezi că de fapt noi totuşi vrem toată puterea. Evident că nu e bine ca toată puterea să fie la PSD, pentru că, nu-i aşa?, va fi dictatură şi apocalipsă şi vor suferi pufoşii din diaspora de suferinţă“, scrie Palada.

„Dar evident că e foarte bine să fie toată puterea la PNL, care de fapt e un PDL vopsit, să nu se prindă fraierii. Pentru că, nu-i aşa?, va fi bine şi soarele va lumina pe cer şi păsările vor cânta în germană şi Angela Merkel va trimite un tir cu flori şi un alt tir cu cătuşe, să se serbeze victoria eliberării României de sub jugul asupritor. În 2010-2012, toată puterea a fost la Băsescu şi Boc. Atunci n-a mai fost dictatură. Doamne, ce fraierii e oamenii, Doamne. Adică pufoşi. Şi nici măcar n-au trecut trei zile...“, încheie consilierul premierului. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…