Planul DIABOLIC/Ponta NU VA DEMISIONA dacă va fi INCULPAT de DNA

***Acest material a fost publicat vineri. Declarațiile lui Ponta de sâmbătă seara confirmă valabilitatea surselor noastre***

Victor Ponta nu va demisiona dacă va fi inculpat de procurorii DNA! A schimbat strategia! Se va apăra în Parlament până la alegerile de anul viitor. Iar toate sondajele care îi sunt puse la dispoziție indică rămânerea actualei coaliții la putere și după alegerile parlamentare din 2016!

El se laudă că nu are opoziție și că are control total asupra presei. Iar realitatea îi dă dreptate. A luat în calcul chiar și condamnarea lui Liviu Dragnea. Pe care, dealtfel, de-abia o așteaptă. Are discursul pregătit!

Așa cum are deja discursul pregătit pentru apărarea în Parlament față de cererile de arestare făcute de procurorii DNA. Nu întâmplător, spune sursa noastră zero din preajma lui Ponta- care, după cum vedeți, s-a reactivat- a fost salvat deputatul șla de Brașov, Ion Ochi. Următoarea temă este: DNA POATE FACE JUSTIȚIE ȘI FĂRĂ ARESTĂRI! 

Iar Ponta se bazează pe cârtițele de la Tribunalul București. Unde, deja, se dau numai sentințe defavorabile cererilor DNA.

Iohannis va rămâne în aceeași atitudine față de Ponta. Iar noi am deconspirat unul dintre motive. Și nu este singurul. Nu se aștepta nimeni ca un primar care a stat atâția ani în fruntea unui oraș în care au intrat resurse financiare uriașe să rămână curat ca lacrima. Spre deosebire de Iohannis, Ponta are în spate un uriaș aparat mediatic. Și complicități construite în ani de zile. Doar Băsescu îi poate cât de cât piept din punctul ăsta de vedere.

Iar Ponta va ataca la momentul necesar!

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Scrisoare deschisă a unui diasporean către România

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă