PNL: Ponta să prezinte bugetul pe 2015 pentru a demonstra că majorările promise nu sunt minciuni

PNL: Ponta să prezinte bugetul pe 2015 pentru a demonstra că majorările promise nu sunt minciuni

PNL îi cere premierului Victor Ponta să prezinte public bugetul pe 2015, înainte de alegeri, pentru a demonstra că majorările pe care le promite nu sunt minciuni electorale şi îl acuză, totodată, că se foloseşte de funcţia de prim-ministru pentru a anunţa majorări în scop electoral.

PNL: Ponta să prezinte bugetul pe 2015 pentru a demonstra că majorările promise nu sunt minciuni (Imagine: Shutterstock)

“Prezidenţiabilul PSD se foloseşte de funcţia de premier pentru a promite indexări de pensii şi creşteri de indemnizaţii sau salarii pentru diferite categorii sociale. Ipocrizia primului-ministru se reflectă în faptul că anunţă majorări, pentru a fi el cel care primeşte beneficiile electorale, deşi bugetul pe anul 2015, din care vor fi suportate măsurile, va fi întocmit abia după alegerile prezidenţiale”, se arată într-un comunicat remis luni MEDIAFAX de către purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu.

În opinia liberalilor, premierul Victor Ponta trebuie să prezinte public proiectul de buget pentru anul 2015 dacă vrea să fie credibil atunci când le promite românilor diverse majorări.

Abia când vom vedea cu toţii proiecţia bugetară vom putea analiza dacă angajamentele premierului sunt reale sau dacă ceea ce vor primi oamenii anul viitor li se va lua înapoi înzecit, prin taxe şi impozite noi”, se menţionează în comunicat.

PNL îl acuză, totodată, pe Victor Ponta de faptul că este un “premier laş, iresponsabil şi ipocrit, care se foloseşte de funcţia pe care o are exclusiv în interese meschine”.

”Dacă politicile economice ale Guvernului său ar fi avut efecte atât de benefice pentru români, primul-ministru nu ar fi avut niciun motiv pentru care să nu facă public proiectul de buget pentru anul 2015. Realitatea este însă că Guvernul PSD a băgat România în recesiune, investiţiile au scăzut, iar Victor Ponta nu face decât să încerce să cosmetizeze acest dezastru economic cu promisiuni pentru 2015, fără să spună clar care sunt costurile reale pentru a acoperi majorările anunţate”, se mai arată în comunicatul PNL.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!