Amantul Olguţei pus de Ponta ministru la Buget

Amantul Olguţei pus de Ponta ministru la Buget

Pesediştii încep să se manifeste în toată splendoarea lor. Arătându-şi, hâd şi cinic, adevărata faţă. Chiar dacă, la televizor, fac pe eroii şi iubitorii de popor.

Idiotul de Ponta l-a nominalizat pentru ocuparea funcţiei de ministru al bugetului pe cel care, în termeni neaoşi, olteneşti, la Olguţa. Pe cel a cărui nevastă a smotocit-o pe doamna karatistă Olguţa chiar în Piaţa Mare. Adică pe deputatul de care n-a auzit nimeni, Claudiu Manda. Pus de Olguţa, pentru că e mulţumită de lucrările pe care le face, chiar preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Dolj. Amănuntul că acest Manda este şi finul unui bou ca Zgonea aproape că nu mai are importanţă.

Pentru o mai bună introducere în acest subiect redăm un articol apărut în can-can despre aceste specimene. Articolul nu mai figurează în arhiva ziarului.

Senatoarea karatista si-a rasfatat la mall un coleg deputat

Senatoarea Lia Olguta Vasilescu - despre care CANCAN a dezvaluit ca urmeaza sa devina mamica - are o relatie speciala cu deputatul Claudiu Manda. Cei doi au fost surprinsi de paparazzii CANCAN, in urma cu cateva zile, in niste ipostaze inedite, care i-au facut pe unii sa creada ca intre cei doi ar exista mai mult decat o amicitie.

Pesedistii Olguta si Claudiu au luat la rand magazinele de fite din mall Baneasa, in cautare de accesorii scumpe.
Desi ambii sunt casatoriti - Olguta e maritata cu fostul reporter Pro TV Ovidiu Vlasopol si este gravida in cinci luni, iar Claudiu are un baiat -, cei doi pareau sa formeze un cuplu. S-au oprit intai la un magazin cu telefoane de ultima generatie. A urmat un magazin cu ceasuri, unde Claudiu s-a oprit brusc. A cerut un ceas marca "Frederic
Constantin", in valoare de aproape 300 de milioane de lei vechi, si s-a aratat incantat. Insa, inainte de a-l cumpara, s-a consultat cu Olguta. Dupa ce a discutat cu prietena lui, Claudiu a inapoiat ceasul, dezamagit precum un copil caruia i-a fost luata jucaria preferata. Au urmat magazinele de cosmetice, de unde cei doi s-au aprovizionat cu parfumuri, insa Olguta a realizat ca portofelul ii joaca feste. Fiindca nu mai avea bani cash, ea a apelat la bunul ei amic. Saritor, Claudiu i-a inmanat cu generozitate cateva sute de lei, de "tocat" pe maruntisuri.

Nu l-a lasat sa-si ia nici ochelari
Invidiati de trecatori, care credeau ca intre ei exista o relatie amoroasa, cei doi demnitari au continuat plimbarea prin mall. La un moment dat, Olguta si-a lasat singur partenerul de shopping si a mers la un exchange, unde a schimbat mai multe bancnote. Urmatoarea oprire a fost la un magazin de ochelari de soare. Claudiu a probat o
pereche, insa, in momentul in care Olguta i-a spus ca acestia nu-l avantajeaza, deputatul i-a returnat imediat, demonstrand inca o data ca are incredere oarba in gusturile prieteneisale. Dupa ce au "inspectat" magazinele de lux, celor doi colegi de partid li s-a facut foame si s-au refugiat la un restaurant, unde au luat masa impreuna,
zambind si glumind tot timpul.

Amici si nimic mai mult

Contactata de reporterii CANCAN, senatoarea Olguta Vasilescu a declarat sec: "Este amicul meu! De cand trebuie sa dai explicatii ca esti cu un coleg sau altul la mall ori in alta parte?". Deputatul Manda a incercat sa explice ca intre elsi colega de partid nu exista decat o relatie de prietenie: "Ne stim din 97. Amandoi suntem din Craiova. Suntem pe acelasi colegiu. In ziua aia avusesem emisiune la Antena si urma sa merg la o alta, la Realitatea. Ne-am vazut acolo intre emisiuni, ne-am uitat la magazine, am mancat si cam asta a fost"

Ella Nica, Narcis Voica/ Can-can


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...