Ponta despre Băsescu: Trebuie să plătească politic și penal pentru relele făcute României

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, că fostul președinte Traian Băsescu "nu a plătit încă pentru cea ce a făcut României în mandatele sale și că în opinia sa "ar fi drept și corect" ca acesta să fie chemat în fața procurorilor. "Eu cred că domnul Băsescu încă nu a plătit pentru toate relele pe care le-a făcut României și cred că trebuie să plătească pentru asta. Mă refer și politic și penal pentru că atunci când oamenii spun dreptate până la capăt nu se mulțumesc doar cu doamna Udrea", a afirmat Ponta la România TV rugat să comenteze afirmația fostului șef al statului potrivit căreia actualul președintele Iohannis și premierul Ponta ar avea interes ca el să iasă din politică.

Întrebat dacă așteaptă ca Traian Băsescu să fie chemat în fața procurorilor, Ponta a răspuns: "Eu personal cred că așa ar fi drept și corect".

Fostul președinte Traian Băsescu a susținut luni că foarte mulți au interes ca el să iasă din politică, inclusiv președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta.

''Dacă observați și prin media sunt trimise echipe, peste tot pe unde merg se urmărește crearea unei presiuni pe mine, pe familie să renunț la politică (...). Vă mărturisesc că am stat două luni în care nu am avut ieșiri publice, dar am constat că degeaba stau. (...) În alea două luni m-au tocat de dimineața până seara și pe mine, și pe familie', a declarat Băsescu la B1TV.

Întrebat dacă în afară de Dan Voiculescu mai are cineva interese ca el să iasă din politică, a replicat: 'Foarte mulți'.

''Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, Ponta nu e interesat deloc să rămân în politică, aici mă refer și la cei din jurul lor. Nu știu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică, dar nu o suspectați că ea trimite golanii ăștia să fluiere. Eu sunt un cetățean liber care e fluierat de niște golani, nu mai sunt președinte. (...) Hai să le spunem derbedei plătiți'', a adăugat Băsescu, care a fost huiduit la intrarea în sediul B1TV. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video