Ponta e la DUBAI cu Ghiţă/Daciana este la Viena

Pentru că eşecul de la alegeri l-a întristat foarte tare, premierul Victor Ponta a plecat pentru câteva zile în concediu. Şi pentru că probabil meleagurile româneşti nu i-ar fi vindecat depresia, Ponta a mers tocmai în Dubai. Nu singur, ci împreună cu prietenul şi colegul de partid, mogulul Sebastian Ghiţă.

Realitatea TV a intrat în posesia unei fotografii în care apare Victor Ponta, împreună cu Sebastian Ghiţă. Ei au fost fotografiaţi într-un club exclusivist din Dubai, iar Ponta pare a fi foarte bine dispus.

Jurnalistul REALITATEA TV Aneta Sângeorzean a explicat cum a ajuns imaginea în posesia televiziunii.

Fotografia a fost făcută în Dubai, de o cunoştinţă a Anetei Sângeorzan care munceşte în străinătate, vineri spre sâmbătă noapte. Acolo se desfăşoară un circuit foarte important de Formula 1 în această perioadă. Aseară Victor Ponta a mers într-un club exclusivist, însoţit atât de Sebastian Ghiţă, cât şi de unul dintre angajaţii SPP ai premierului. Doamna brunetă care îi însoţea nu a putut fi identificată.

Un bilet de avion pentru Dubai ajunge să coste, la o simplă căutare pe Google, cel puţin 700 de euro. Dacă este vorba de familie şi de angajatul SPP, atunci cheltuielile cresc. Nota de plată ajunge, pentru că e un club exclusivist, la peste 1000 de euro cheltuiţi într-o seară.

Vacanţele premierului Victor Ponta şi ale lui Sebastian Ghiţă sunt deja de notorietate. În 2012, Victor Ponta şi soţia lui au participat, împreună cu Sebastian Ghiţă, la celebrul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. În primăvara aceluiaşi an Ghiţă şi Ponta şi-au petrecut vacanţa în Dubai.

 Reamintim ca Victor Ponta si-a delegat marti atributiile de sef al Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea pentru perioada 19-24 noiembrie, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente


Aşa arată clubul O1NE Yas Island, unde au fost fotografiaţi Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

4 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

5 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile