Ponta: Eu sunt în interceptările DNA de când sunt preşedinte la PSD. Dacă trebuia să fim arestaţi toţi care vorbim de şefia PSD, trebuia să fiu arestat în 2010

Ponta: Eu sunt în interceptările DNA de când sunt preşedinte la PSD. Dacă trebuia să fim arestaţi toţi care vorbim de şefia PSD, trebuia să fiu arestat în 2010

Premierul Victor Ponta a susţinut, luni, răspunzând unei întrebări, că el este în interceptările DNA din anul 2010, de când deţine funcţia de preşedinte al PSD.

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă se află în interceptările DNA din dosarele lui Viorel Hrebenciuc , Ponta a răspuns: ”Dar cum s-ar putea să nu fiu?”.

”Eu sunt în interceptări de când sunt preşedinte la PSD, din 2010”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu cunoaşte amănunte despre dosarul în care sunt implicaţi Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, el arătând că, dacă trebuia să fie arestaţi toţi cei care vorbesc despre şefia PSD, atunci şi el ar fi trebuit arestat în 2010, când a fost ales în fruntea partidului.

”Dacă trebuia să fim arestaţi toţi care vorbim de şefia partidului, înseamnă că eu, în 2010, trebuia să fiu arestat, nu?”, a spus Ponta.

El a arătat că nu cunoaşte amănunte despre dosarul în care sunt implicaţi purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, şi deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc şi nu cunoaşte nimic despre promisiuni privind funcţii contrar legii.

”Nu cunosc aceste lucruri, nu comentez nimic care ţine de dosare penale”, a spus Ponta.

Referitor la sancţiunile care ar trebui să îi vizeze pe social-democraţii cu probleme penale, Ponta a precizat el nu ţine locul justiţiei.

”Când cineva e condamnat de Justiţie, bineînţeles, dacă e cazul, e sancţionat. Eu nu înlocuiesc Justiţia”, a spus Ponta.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria