Ponta: Eu sunt în interceptările DNA de când sunt preşedinte la PSD. Dacă trebuia să fim arestaţi toţi care vorbim de şefia PSD, trebuia să fiu arestat în 2010

Ponta: Eu sunt în interceptările DNA de când sunt preşedinte la PSD. Dacă trebuia să fim arestaţi toţi care vorbim de şefia PSD, trebuia să fiu arestat în 2010

Premierul Victor Ponta a susţinut, luni, răspunzând unei întrebări, că el este în interceptările DNA din anul 2010, de când deţine funcţia de preşedinte al PSD.

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă se află în interceptările DNA din dosarele lui Viorel Hrebenciuc, Ponta a răspuns: ”Dar cum s-ar putea să nu fiu?”.

”Eu sunt în interceptări de când sunt preşedinte la PSD, din 2010”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu cunoaşte amănunte despre dosarul în care sunt implicaţi Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, el arătând că, dacă trebuia să fie arestaţi toţi cei care vorbesc despre şefia PSD, atunci şi el ar fi trebuit arestat în 2010, când a fost ales în fruntea partidului.

”Dacă trebuia să fim arestaţi toţi care vorbim de şefia partidului, înseamnă că eu, în 2010, trebuia să fiu arestat, nu?”, a spus Ponta.

El a arătat că nu cunoaşte amănunte despre dosarul în care sunt implicaţi purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, şi deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc şi nu cunoaşte nimic despre promisiuni privind funcţii contrar legii.

”Nu cunosc aceste lucruri, nu comentez nimic care ţine de dosare penale”, a spus Ponta.

Referitor la sancţiunile care ar trebui să îi vizeze pe social-democraţii cu probleme penale, Ponta a precizat el nu ţine locul justiţiei.

”Când cineva e condamnat de Justiţie, bineînţeles, dacă e cazul, e sancţionat. Eu nu înlocuiesc Justiţia”, a spus Ponta.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Statul rămâne cu o gaură de 90 de milioane de euro după falimentul combinatului de îngrășăminte Chemgas Sloboz…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

4 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

5 Prostul proștilor! Sică Dumitrescu s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire și i-a dezvăluit că vinde coca…