Precizări AGERPRES referitoare la broșura "Germania - România. 135 de ani de relații diplomatice"

Precizări AGERPRES referitoare la broșura "Germania - România. 135 de ani de relații diplomatice"

AGERPRES precizează că Ministerul Afacerilor Externe a primit spre informare varianta corectă a broșurii 'Germania - România. 135 de ani de relații diplomatice', în format electronic, iar imprimarea greșită a fost o greșeală tehnică, pe care Agenția Națională de Presă și-o asumă.

''AGERPRES a realizat până în acest moment o serie de patru broșuri speciale, cu ocazia aniversării a 135 de ani de relații diplomatice bilaterale între România și Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Franța și Germania. Broșurile au fost concepute având la bază arhiva fotografică a AGERPRES, surprinzând momente unice în relațiile bilaterale, de la vizite oficiale la vizite de lucru și întâlniri informale. Broșura editată cu ocazia împlinirii a 135 de ani de relații diplomatice între România și Germania a fost imprimată într-un singur exemplar de către AGERPRES, exemplarul oferit de ministrul Bogdan Aurescu omologului german Frank-Walter Steinmeier. Precizăm faptul că Ministerul Afacerilor Externe a primit spre informare varianta CORECTĂ a broșurii , în format electronic. Imprimarea greșită a fost o GREȘEALĂ TEHNICĂ DIN PARTEA AGERPRES, pe care ne-o asumăm și pentru care ne cerem scuze atât Ministerului Afacerilor Externe român, cât și Ministerului Afacerilor Externe german'', precizează AGERPRES.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”