Primarul din Satu-Mare a început ,,campania electorală'' pentru PSD:,,Eu ce să fac? Să cresc impozitele şi taxele pentru populaţie doar să pot să le acord lor gratuităţi pe autobuze?”, a declarat Dorel Coica referindu-se la cererile pensionarilor

Primarul din Satu-Mare a început ,,campania electorală'' pentru PSD:,,Eu ce să fac? Să cresc impozitele şi taxele pentru populaţie doar să pot să le acord lor gratuităţi pe autobuze?”, a declarat Dorel Coica referindu-se la cererile pensionarilor

Dorel Coica despre liderii pensionarilor: „În faţa ziariştilor sunt mari cocoşi, dar când e vorba să se facă ceva, niciunul nu face nimic”

Edilul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica nu este de acord cu propunerea pensionarilor cu privire la acordarea de gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Transurban şi celor aflaţi în grupa de vârstă 65-70 de ani. Pensionarii au formulat de mai multe ori această solicitare în cadrul şedinţelor Comitetului consultativ de dialog civic pentru persoanele vârstnice, organizate de Prefectură.

„Primăria le-a acordat pensionarilor facilităţi şi gratuităţi în funcţie de cât i-a permis bugetul. Să nu vină ei acum şi să-mi spună mie ce să fac. Dacă ei vor fi de acord să renunţe la o parte din pensie pentru a suporta cheltuielile de la Transurban, nu am nimic împotrivă să le acordăm gratuităţi. Eu ce să fac? Să cresc impozitele şi taxele pentru populaţie doar să pot să le acord lor gratuităţi pe autobuze?”, a declarat Dorel Coica în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată în 15 iulie în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Edilul a subliniat faptul că le-a cerut de mai multe ori pensionarilor să ajute Primăria prin semnalarea unor nereguli pe care le constată prin cartierele din municipiu. „Toţi au promis că se implică. Dar când a fost vorba să pună osul la treabă, niciunul nu a făcut nimic. Nu poţi să tot ceri fără să dai ceva în schimb. S-au obişnuit şi ei cu presa. În faţa ziariştilor sunt mari cocoşi, dar când e vorba să se facă ceva, niciunul nu face nimic”, spune primarul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

4 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

5 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…