Proasta lu' Ponta este fiica lui Marin Petrescu, ofiţer DIE şi rudă cu Angelo Miculescu

Proasta lu' Ponta este fiica lui Marin Petrescu, ofiţer DIE şi rudă cu Angelo Miculescu

Uşor, uşor, pânza de păianjen ţesută în jurul biografiei domnişoarei harvardeze Ioana Petrescu, edulcorată de presa obedientă lui Victor Ponta, se destramă. Tatăl actualului ministru de finanţe este fostul ofiţer DIE Marin Petrescu.Rudă cu tatăl Danei Năstase, Angelo Miculescu. Marin Petrescu şi-a desfăşurat activitatea pe teritoriul fostei RFG, înainte de 1989. Cine a crezut, vreo clipă, că într-un guvern condus de PSD, numirile se fac pe merite ştiinţifice?

Cum a minţit ea în interviul pentru The One. ”L-am cunoscut pe domnul Ponta in Washington, în 2012, in cadrul unei intalniri cu economisti de la American Enterprise Institute, unde eu lucram. De atunci am ramas in relatii de colaborare, chiar daca multe fraze ale mele incepeau cu: <> . Am tinut asadar legatura, mai dadeam ceva sfaturi, fara sa fiu platita, dar realizam ca nu este posibil sa fac lucrurile pe intreg, de la distanţa. Chiar în decembrie 2012, dupa alegeri, venita în tara, m-am plimbat pe langa Palatul Victoria, cu o cafea în mana, si ma gândeam: <>. Nu m-am decis pana in iunie, cand stiam clar ca vreau sa fiu consilier de stat. Acesta era planul pentru un an, dar s-a schimbat odata cu oferta de ministru, asa ca mi-am înghetat doi ani universitari la Marryland, unde predam, si m-am angajat la ceva care incepe încet, incet, sa se miste”, a povestit pentru revista “The One”, Ioana Petrescu.

Citeşte şi:  http://www.comisarul.ro/politic/senza%C5%A2ional/proasta-lu-ponta-fata-unui-fost-securi_178942.html

Citeşte şi:  http://www.comisarul.ro/politic/ioana-petrescu-este-pila-danei-nastase/exclusiv_182191.html&hl=ioana%20petrescu%20este%20pila


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...