Prostia ÎNGROAPĂ România: Dana Grecu îi cere lui Carmen Iohannis să fie "un far" care ar putea "ghida'' o nație spre decență și dreptate.

Prostia ÎNGROAPĂ România: Dana Grecu îi cere lui Carmen Iohannis să fie "un far" care ar putea "ghida'' o nație spre decență și dreptate.

Isterie mediatica: Patriarhul Daniel si Carmen Iohannis, somati sa ia pozitie in scandalul fetei violate din Vaslui. Dana Grecu ii cere sotiei presedintelui sa fie "far" care sa "ghideze" natia. 

Isteria mediatica in cazul scandalul fetei violate din Vaslui atinge dimensiuni neasteptate. Personaje care nu au nici o legatura cu subiectul sunt somate public sa faca declaratii. Ziarul Adevarul se intreaba retoric "De ce tace Patriarhul Danut?", in timp ce Dana Grecu (moderatoare Antena 3) ii cere lui Carmen Iohannis sa fie "un far" care ar putea "ghida o natie spre decenta si dreptate".

Dana Grecu a postat pe contul sau de Facebook o scrisoare deschisa catre "Prima Doamna", cu urmatorul continut:

"Dna Carmen Iohannis,

Sunt un ziarist modest, usor patimas. Sincer cu oamenii carora ma adresez. Sincer, cu orice pret. Am doi copii. Nu-s meritul meu. Asa a vrut Dumnezeu. Ma simt incurcata si dezarmata. Doamna Iohannis, as vrea sa ma sfatuiti cum sa le spun copiilor mei ca , in tara in care dumneavoastra sunteti prima doamna, o fata este violata iar violatorii sunt liberi pe strazi. Si, peste toate, ca dvs taceti. De fapt, durerea mea este ca dumneavoastra taceti. Ca aveti puterea sa va revoltati si nu o faceti. Ca revolta dvs ar putea ghida o natie spre decenta si dreptate. Ca un far. E furtuna, doamna Iohannis, in tara in care dvs nu vreti sa fiti far! Prima doamna trebuie sa vrea mai mult de la ea decat o garderoba intesata cu haine de plimbat prin lume! Va implor, iesiti din garderoba! Dati un semn! Aprindeti lumina! E timpul!"

Pe de alta parte, Mihai Copaceanu, bloger Adevarul, a publicat un articol cu titlul "De ce tace Patriarhul Danut?", in care il acuza pe seful Bisericii Ortodoxe Romane pentru ca tace in acest scandal. Autorul sustine ca patriarhul trebuie sa ia atitudine pe motiv ca judetul Vaslui este unul dintre cele mai atasate de religia ortodoxa si da exemplu pozitia unor biserici din strainatate in cazuri similare.

Ziarul a postat articolul pe prima pozitie in varianta online.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!