PROSTIE CRASĂ/A lor, îmbrăcată ca de DOLIU/ A noastră, ca de CUNUNIE CIVILĂ

PROSTIE CRASĂ/A lor, îmbrăcată ca de DOLIU/ A noastră, ca de CUNUNIE CIVILĂ

Prostie crasă la Cotroceni cu prilejul primirii președintelui turc și a soției acestuia de către președintele Klaus Iohannis și deja prea celebra sa soție. Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, i-au întâmpinat, la Cotroceni, pe Platoul Marinescu, pe preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, şi pe soţia acestuia, Emine Erdogan.

Deși se știa că vizita președintelui turc se va efectua pe fondul unei situații de criză, provocată de moartea procurorului luat ostatic de teroriști, iar soția oficialului turc, Emine Erdogan, a venit îmbrăcată adecvat, a noastră s-a îmbrăcat ca de cununie civilă. Cu un costum alb, la nivelul genunchilor, și asortată cu o eșarfă roz. De ziceai că e vestitoarea primăverii...

Recep Tayyip Erdoğan a fost nevoit să-și scurteze vizita în România după ce sediul partidului său a fost atacat. Președintele turc și-a început declarația de la finalul discuțiilor cu Iohannis evocând moartea procurorului și spunând că va vizita familia în cursul serii.

Dineul oficial care trebuia să aibă loc miercuri seara a fost anulat.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”