PROTEST în Piața Universității

PROTEST în Piața Universității

Un nou protest fata de imunitatea parlamentara si folosirea acesteia ca "paravan pentru infractori" a fost anuntat duminica, incepand cu ora 16.00, in Piata Universitatii din Capitala. Pana in prezent si-au anuntat pe Facebook prezenta la eveniment circa 2.700 de persoane. Actiuni asemanatoare au avut loc miercurea si vinerea trecuta dupa ce Senatul a blocat cererea procurorilor DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Dan Sova. 

Comisarul.ro vă va ține la curent cu desfășurarea evenimentelor

"Ne vedem in Piata Universitatii duminica. Militam pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori! Parlamentarii continua sa isi bata joc de popor si de justitie, ignorand mesajul transmis in noiembrie de strada. E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie! Senatul a respins, miercuri, cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive pentru senatorul PSD Dan Sova, iar pe 12 februarie a respins solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian. Camera Deputatilor a respins, pe 11 martie, cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului UDMR Laszlo Borbely", se arata in anuntul postat pe Facebook.

Vineri seara au protestat in Piata Universitatii din Capitala in jur de 300-400 de persoane fata de folosirea imunitatii parlamentare "ca paravan pentru infractori".

In acelasi timp au avut loc proteste similare in Cluj, unde au participat circa 500 de persoane, in Timisoara si alte orase din tara.

Miercuri, 25 martie 2015, aproximativ 150 de persoane s-au strans in Piata Universitatii din Bucuresti si au scandat "Nu se mai poate, vrem anticipate" sau "Dan S-o va lua".




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa