PSD, Mircea Diaconu și Norica Nicolai au EXPORTAT Latrina 3 în Parlamentul European/Ponta SALUTĂ ,,ACTUL DE DREPTATE''

Europarlamentarii PSD-PC-UNPR dar și slugile lor atârnătoare, așa-zișii liberali Mircea Diaconu și Norica Nicolai au reușit, după proteste și eforturi disperate să exporte mizeria din țară, că nu erau destule, în Parlamentul European. Latrina 3 face parte, de ieri, din canalele interne ale Parlamentului European.

Postul TV Antena 3 a fost introdus pe lista televiziunilor din circuitul intern al Parlamentului European, după o petiţie formulată în acest sens de către europarlamentari PSD, liderul PSD, Victor Ponta postând pe Facebook un mesaj în care arată că este "un act de dreptate şi normalitate".

"Un act de dreptate şi normalitate în Parlamentul European (dreptul postului care este nr. 1 la audienţă în competiţie cu cel care este nr. 1 la datorii la stat!). Felicitări europarlamentarilor români pentru iniţiativă!", scrie Ponta pe Facebook.

Grupul europarlamentarilor PSD din Parlamentul European (PE) a solicitat recent, printr-o petiţie, înlocuirea postului de ştiri Realitatea TV cu Antena 3 în circuitul tv intern al Parlamentului European, petiţia fiind susţinută şi de eurodeputatul independent Mircea Diaconu şi de liberala Norica Nicolai.

Eurodeputatul PDL Marian-Jean Marinescu a arătat atunci că grupul PSD din Parlamentul European a cerut suplimentarea listei de canale tv româneşti cu postul Antena 3, iar, dacă nu este posibil, înlocuirea postului Realitatea TV cu Antena 3, dar că ai săi colegi din Partidul Popular European (PPE) nu susţin această iniţiativă şi vor lua măsuri, deoarece o astfel de decizie nu poate fi luată fără acordul PPE.

Ulterior, presa a relatat că oficiali ai Parlamentului European au transmis că ambele posturi TV pot fi vizualizate, nefiind nevoie de scoaterea unei televiziuni din circuitul intern.

La sfârşitul lunii aprilie, aflat la Strasbourg, liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat, referindu-se astfel şi la schimbarea canalelor interne de TV, că senzaţia din media este că PPE conduce încă totul în Europa deşi social-democraţii sunt numeric egali în PE la nivel de premieri, fiind necesară o implicare pentru schimbarea percepţiei.

"Voi avea şi o observaţie poate mai amară: acum, în Consiliul European suntem 11 prim-miniştri socialişti şi social-democraţi şi 11 prim-miniştri din PPE, dar în media europeană şi opinia publică pare că PPE conduce încă totul în Europa şi cred că este misiunea noastră să dovedim tuturor votanţilor noştri că avem o voce şi o influenţă egale la adoptarea deciziilor în Uniunea Europeană", a spus Ponta, într-o întâlnire cu grupul european al social-democraţilor din Parlamentul European.

El a argumentat în acest sens cu un exemplu, şi anume că PSD a ocupat, în urma alegerilor de anul trecut, jumătate din locurile rezervate României în Parlamentul European, dar că, atunci când s-a pus problema unei "minore schimbări" privind canalele interne de televiziune din cadrul acestui for, Partidul Popular European a transmis că nu poate fi schimbat nimic în pofida existenţei unei majorităţi.

"De aceea cred că ar trebui să ne folosim forţa care ne-a fost dată de către votanţii noştri şi să cooperăm cu toate celelalte grupuri, pentru a arăta votanţilor noştri că îndeplinim promisiunile şi că îi reprezentăm şi luptăm pentru ei", a conchis atunci Ponta.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

2 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

3 Mafia PSD / RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 m…

4 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

5 Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și a lui Victor Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă / Ăștia au îm…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend