Putem avea încredere că în JUDEŢELE PENALILOR S-A VOTAT CORECT?CCR să nu VALIDEZE PRIMUL SCRUTIN!/De ce nu se cere RENUMĂRAREA TUTUROR VOTURILOR?

Putem avea încredere că în JUDEŢELE PENALILOR S-A VOTAT CORECT?CCR să nu VALIDEZE PRIMUL SCRUTIN!/De ce nu se cere RENUMĂRAREA TUTUROR VOTURILOR?

Pe 2 noiembrie, în turul I al alegerilor prezidenţiale, au votat circa 9.600.000 de alegători din cei peste 18.200.000 de votanţi înscrişi pe liste, adică 53,1%. Din toţi aceştia, peste 963.000 au votat pe liste speciale, iar circa 76.000 au folosit urna mobilă. La asta se adaugă cele aproape 250.000 de voturi anulate.

În jurul orelor 16.00, nu numai sursele, dar şi casele de sondare confirmau un scor de cel puţin 7% pentru Monica Macovei. Iar trendul votului pentru ea era crescător în Bucureşti şi în alte mari oraşe din ţară. Şi voturile au existat. Sunt zeci de mii de oameni care, de duminică seara încoace, nu-şi explică unde s-au evaporat voturile lor. Nu cumva ele s-au ,,rătăcit'' în teancurile cu voturi ale celorlalţi candidaţi?

S-a înregistrat cel mai mare procent de voturi pe liste speciale din istorie, peste un milion de voturi dacă adunăm şi urna mobilă. Acest număr depăşeşte suma voturilor obţinute de candidaţii clasaţi pe locurile 3 şi 4. Este incredibil. Mai ales că acest turism electoral s-a înregistrat în mediul rural. Ce motive au avut sătenii să nu voteze în satul lor şi s-au dus să voteze în comuna vecină?

Însă noi credem că cea mai mare fraudă s-a produs prin folosirea numelor celor care acum se află în străinătate. În dreptul lor s-a votat în draci! Acesta este şi motivul pentru care s-a blocat votul din străinătate. 

Pe surse, în toate mediile se vorbeşte despre cel puţin 400.000 de voturi care au intrat în contul lui Victor Ponta prin diverse mijloace ilegale. Scădeţi aceste voturi din procentul înregistrat de candidatul PSD şi o să vedeţi de ce l-a trimis pe Dragnea la declaraţii...

Cine are curajul să susţină că în judeţele penalilor Duicu, Prioteasa, Nicuşor Constantinescu, Benea, Buzatu de la Vaslui, Cosma, Stănescu, Nicolescu, Dragnea, Oprişan şi Bunea Stancu s-a votat corect? Ei sunt PRINŢII REZULTATELOR! Aceste judeţe sunt locuite de TÂMPIŢI care iubesc INFRACTORII? Noi nu credem aşa ceva. Credem mai degrabă că s-a creat de-a lungul anilor o reţea de fraudare bine pusă la punct. 

AVEM FRAUDĂ! CCR să nu valideze alegerile! Să se RENUMERE TOATE VOTURILE!

From: florin zinca (flzinca@yahoo.com) Microsoft SmartScreen classified this message as junk.
Sent: Thursday, November 06, 2014 5:23:10 AM
To: redactia@comisarul.ro (redactia@comisarul.ro); redactia@comisarul.ro (redactia@comisarul.ro)

Buna ziua Comisare,
Va scriu in legatura cu votul mamei mele din comuna Dobretu, judet Olt:

Acolo, primarul si vicele , care au castigat alegeri-le precedente din partea PDL- si au trecut la PSD de curand prin ilegalitati-le lui Ponta si Dragnea, au venit cu masina personala si au dus toti oamenii la sectia de votare ( 5 km distanta) indemnandu-i si ce sa voteze -Ponta.

Deci mama mea, (o persoana cu un handicap accentuat, careia primarul nu ii pune la dispozitie transport adecvat gratuit conform legii) pentru a merge la doctor sau la tratamente ( sufera de artrita rumathoida) a fost tranportata gratuit 10 km pentru a-i da votul cu Victor Ponta.

La fel s-a intamplat si cu vecinii ei , marea parte asistati sociali.

Cei doi -Primarul si Vicele, sunt cei care au pus stapanire si pe pamanturi-le comunei Dobretu, comuna unde CAp-ul s-a transformat la initiativa oamenilor intr-o societate agricola . Prin falimentarea acesteia de catre cei incompetenti, marea parte a activelor este in folosiinta celor doi PSD-isti.

Va salut
Din motive personale ( mama mea este singura ,si are o varsta inaintata, nu doresc sa-i dau numele.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…