Radu Tudor nu e bou mereu: Miza lui Turcescu este Ponta

Radu Tudor a vorbit despre miza în scandalul în care este implicat Robert Turcescu care a recunoscut că a fost ofițer acoperit.

 "În ceea ce face Robert Turcescu, intuiesc o operațiune mizerabilă pusă la cale de Traian Băsescu și de niște oameni din structuri care încă mai sunt loiali. O bună parte dintre cei care sunt în structurile importante încep să întoarcă armele spre noua putere. Din informațiile mele, Traian Băsescu vrea să arunce în aer această campanie electorală. El este pur și simplu turbat, dar nu la fel de turbat precum a fost Robert Turcescu duminică seară. Robert Turcescu era turbat, cu ochii scoși din orbite, cu gura uscată... era un sindrom accentuat acolo", a spus Radu Tudor la emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

"Sunt ferm convins că povestea aceasta ascunde dorința lui Traian Băsescu de a aduce ceva murdar despre Victor Ponta. Traian Băsescu, în emisiunea lui Robert Turcescu, a spus că este vorba despre un ofițer acoperit. Apoi vine Robert Turcescu și spune că a fost ofițer acoperit și vrea să meargă imediat în instanță să fie judecat. De ce? Pentru a spune, la un moment dat, că a primit un document la redacție. Și ce să vedeți?! Este un document despre Victor Ponta...", a mai zis Radu Tudor.

Un singur lucru îl uită acest bou sacru din emisiunea Danei Grecu, conjudeţeana lui Turcescu: ochii lui bulbucaţi de mânie când vorbea despre securiştii din jurul lui Ponta. Pe vremea când Antena3 îl iubea pe Antonescu şi îl ţinea în joc de glezne pe Victor Ponta.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Incredibil, în spitalul unde-a fost directoare șpăgăreasa PSD medicii trag la sorți cine să trateze pacienți c…

2 VIDEO Priviți cum este onorat şeful diviziei antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani de co…

3 Medic român din Elveția: Este greu să te protejezi, indiferent de țara în care ești. În Geneva nu se mai găseș…

4 Adolescentă de 16 ani, cea mai tânără victimă ucisă de coronavirus în Franţa: Avea o tuse mică, iar primele do…

5 Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei, în Germania, unde a închiriat hotel întreg

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!