Radu Tudor nu e bou mereu: Miza lui Turcescu este Ponta

Radu Tudor nu e bou mereu: Miza lui Turcescu este Ponta

Radu Tudor a vorbit despre miza în scandalul în care este implicat Robert Turcescu care a recunoscut că a fost ofițer acoperit.

 "În ceea ce face Robert Turcescu, intuiesc o operațiune mizerabilă pusă la cale de Traian Băsescu și de niște oameni din structuri care încă mai sunt loiali. O bună parte dintre cei care sunt în structurile importante încep să întoarcă armele spre noua putere. Din informațiile mele, Traian Băsescu vrea să arunce în aer această campanie electorală. El este pur și simplu turbat, dar nu la fel de turbat precum a fost Robert Turcescu duminică seară. Robert Turcescu era turbat, cu ochii scoși din orbite, cu gura uscată... era un sindrom accentuat acolo", a spus Radu Tudor la emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

"Sunt ferm convins că povestea aceasta ascunde dorința lui Traian Băsescu de a aduce ceva murdar despre Victor Ponta. Traian Băsescu, în emisiunea lui Robert Turcescu, a spus că este vorba despre un ofițer acoperit. Apoi vine Robert Turcescu și spune că a fost ofițer acoperit și vrea să meargă imediat în instanță să fie judecat. De ce? Pentru a spune, la un moment dat, că a primit un document la redacție. Și ce să vedeți?! Este un document despre Victor Ponta...", a mai zis Radu Tudor.

Un singur lucru îl uită acest bou sacru din emisiunea Danei Grecu, conjudeţeana lui Turcescu: ochii lui bulbucaţi de mânie când vorbea despre securiştii din jurul lui Ponta. Pe vremea când Antena3 îl iubea pe Antonescu şi îl ţinea în joc de glezne pe Victor Ponta.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...