Răspuns comisarul.ro la ameninţările lui Palada: Ne pare rău, nu ne simţim ameninţaţi, noi chiar suntem bărbaţi.

Răspuns comisarul.ro la ameninţările lui Palada: Ne pare rău, nu ne simţim ameninţaţi, noi chiar suntem bărbaţi.

Neavând cont de Facebook, am aflat de pe net, văzând că ne vin recomandări de pe reportervirtual.ro, că pupincuristul lui Dan Voiculescu, unul Mirel Palada, care mai zilele trecute făcea gimnastică acvatică, aşa cum fac toţi bărbaţii României când au un pic de timp liber, ne ameninţă, la un pahar-două de vin, că ne face şi drege prin intermediul unor prieteni ultragiaţi. Răspunsul nostru e scurt: Ne pare rău, nu ne simţim ameninţaţi, noi chiar suntem bărbaţi.

Iată materialul publicat de reportervirtual.ro

Palada revine. Despre autorul unui articol: „Nu vreți să știți ce va păți stimabilul”

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Mirel Palada, rămas în continuare în echipa guvernamentală în calitate de consilier al premierului pentru strategii guvernamentale, revine cu o postare pe Facebook în care reacționează după un articol apărut în mediul on-line și care-l avea în centru.

„Nu vreți să știți ce va păți stimabilul, dacă va fi identificat și prins. O să se întîmple chestii medievale cu diverse părți ale corpului său”, scriePalada despre autorul materialului (care nu este însă semnat). Palada nu-și asumă personal intenția privind „chestiile medievale”, ci o atribuie unor colegi din echipa de rugby old-boys din care face parte, cărora le-ar fi povestit despre o serie de fotografii apărute „într-o hazna obscură”.

Palada se referă la siteul comisarul.ro, apărut de câteva luni și care publică diverse materiale aflate la limita între jurnalism și speculație. Acest site a preluat un material de pe wowbiz.ro în care apărea un filmuleț și mai multe fotografii cu Mirel Palada și colegii săi din echipa de rugby aflați la piscină. Siteul comisarul.ro a scris că apariția respectivului filmuleț ar fi fost cauza demiterii lui Palada din funcția de purtător de cuvânt.

Nesimţitul de Palada a fost afară după ce a apărut făcând gimnastică, la bazin, împreună cu mai mulţi bărbaţi. Palada a fost surprins zilele trecute la o piscină din Bucureşti unde făcea gimnastică acvatică. Alături de câţiva prieteni acesta se distrează copios (…) La câteva ore după apariţia acestui filmuleţ a şi apărut informaţia că Palada nu va mai fi purtător de cuvânt. Ce este incredibil este faptul că habarniştii şi plătiţii de pe la televiziuni s-au şi apucat să-i înalţe osanale lui Ponta că l-a schimbat pe,, omorâtorul de ziarişti”. Nimic mai fals. E important de aflat cine erau băieţii cu care se bălăcea Palada. Ei sunt cauza, nu afirmaţiile imbecile făcute acum două săptămâni. Pentru ălea, Ponta l-a felicitat. N-o fi cumva şi vreun personaj dubios printre musculoşii cu care se bălăceşte Palada?”, nota comisarul.ro.
În replică, Mirel Palada susține că le-a povestit colegilor de la rugby faptul că „a fost acuzat zilele astea de o hazna obscură online apărută subit, din motive electorale, de anumite practici intime neortodoxe, datorită faptului că apar în niște poze cu niște băieți de gît în piscină”. „Băieții” i-ar fi „promis-o” autorului articolului, în cazul în care acesta va fi identificat.

Iată ce a scris Mirel Palada:

Nu m-am mai distrat ca în seara asta de pe vremea cînd mi-a dat Simi una de mi-a stins lumina și mi-a fracturat pometul stîng, mutîndu-mi și o măsea în procesul de fabricație.

Le-am povestit în seara asta băieților la vestiar, după antrenament, cum am fost acuzat zilele astea de o hazna obscură online apărută subit, din motive electorale, de anumite practici intime neortodoxe, datorită faptului că apar în niște poze cu niște băieți de gît în piscină.

Ironia sorții este că pozele au fost făcute la un turneu recent de rugby în Ungaria. Iar “niște băieți” sînt fix ăia de la noi din echipă care nu acceptă deloc, dar deloc respectivele practici neortodoxe. Adică Marius și cu Adi.

I-am anunțat că tocmai au fost avansați online la rangul de minoritari. Le-a stat vinul în gît. S-au înecat, au înjurat, chiar au și lăsta vinul din mînă, în asemenea hal au fost de afectați.

Inițial au vrut să mă bată. Dar fiind prietenul lor s-au hotărît totuși să-l bată pe ăla de pe Internet care a pus nemerniciile. Le-am explicat răbdător, ca un specialist în comunicare ce sînt, că va fi destul de greu să-l prindă pe respectivul anonim.

S-au consolat cu încă niște pahare de vin, consumate încet dar trist în miros de jambiere transpirate. Nu vreți să știți cum miros jambierele transpirate. De asemenea, nu vreți să știți ce va păți stimabilul, dacă va fi identificat și prins. O să se întîmple chestii medievale cu diverse părți ale corpului său.

Pînă una alta, băieții mi-au promis că în cinstea respectivei calomnii la meciul următor vor purta tricouri roz, își vor da cu parfum înainte de meci și de asemenea chiar se vor pupa pe buze cu adversarii în grămadă, înainte să le frigă pumni după ceafă și capete în gură, cum se practică de obicei în nobilul sport cu balonul oval.

Pe urmă am făcut ce știm mai bine după antrenament: am continuat să bem, în același miros de jambiere transpirate. A fost o atmosferă tristă, dar solemnă. Asta pînă a mai turnat popa niște vin și s-a dus dracului toată solemnitatea, că a început hăhăiala.

M-am liniștit. Nu s-au schimbat. Acuzele sînt neadevărate, deci anti-guvernamentale. Prietenii mei nu sînt minoritari pe teme intime, ci doar pe teme sportive. Căci rugby-ul este totuși un sport jucat de o minoritate. Adică doar de cine poate.

În rest, rămîne cum am stabilit. Life is fun and then we play with water, electricity, and oval balls.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…