RESPECT, Victor Ponta!

RESPECT, Victor Ponta!

Suntem siguri că v-a șocat un asemenea titlu în Comisarul.ro. Citind cele de mai jos o să vedeți că avem dreptate. Pe acest subiect.

Cea spus Ponta

"Acum se confirmă că la conducerea PNL au rămas doar lași și impostori! Nu cumva în 2012 PNL (alături de Dragnea și tot ‪#‎USL‬) a inițiat, votat și promovat suspendarea lui Băsescu și Referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au făcut campanie cot la cot cu noi îndemnând oamenii să vina la vot? Nu cumva ați ajuns toți în Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de români? E clar că nu mai există liberali în conducerea PNL - doar pedeliști vopsiți! Să vă fie rușine!", spune Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook, ca reactie la comunicatul de presa al PNL despre Liviu Dragnea.

Ce a spus PNL după condamnarea lui Dragnea

”După decizia de azi a instanţei, dacă PSD doreşte să aibă un condamnat în conducerea partidului, ca preşedinte executiv, nu are decât să-l menţină. Ar fi o ”emblemă” relevantă pentru modul în care PSD înţelege să se raporteze la Justiţie şi la opinia publică. Liviu Dragnea trebuie, însă, să demisioneze urgent din Guvern, întrucât afectează grav imaginea României”, a transmis PNL dupa condamnarea lui Liviu Dragnea.

Ce a spus Crin Antonescu

”Nu știam, pentru că nu sunt în țară. Este foarte complicat să comentez o astfel de decizie, pentru că nu cunosc dosarul, nu cunosc faptele din dosare.

Ceea ce știu eu din ceea ce am văzut și am trăit este că nu s-a petrecut ceva ilegal, mai departe ținând de conținutul dosarului, de acuzații nu pot eu să comentez, nu este rolul meu.

Eu nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru că eram președinte interimar”, a declarat Crin Antonescu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Zvon...

5 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"