Revoluţia IMBECILITĂŢII în PSD/A revenit PITICUL PENAL/MĂSCĂRICIUL Codrin Ştefănescu, SECRETAR GENERAL

PSD, în plină ,,refomare'', l-a reprimit la sânu-i din ce în ce mai rece pe urmăritul penal Dan Şova. Care va ocupa funcţia de vicepreşedinte. Însă adevărata senzaţie vine din urcarea măscăriciului tv Codrin Ştefănescu în poziţia de secretar general. Ceva mai disperat şi mai mirositor a dezastru nici că se putea. Practic, Ponta şi-a reactivat omul cu care a făcut bani din contracte dubioase iar Adrian Năstase şi-a pus un cap de pod în fruntea partidului. Acest Ştefănescu trecând în cariera-i de măscărici din ce în ce mai agresiv şi pe la PRM, PC şi, în mod sigur şi de mai multe ori, pe la WC. Unde a mai şi mâncat.

Imbecilul de Codrin Ştefănescu, unul dintre cele mai sinistre personaje fătate de tranziţie, pupătorul în dos al lui Adrian Năstase, a fost dat afară dintr-o emisiune în data de 23 decembrie, anul trecut, la B1 TV.

Varianta prezentată de B1 pe site-ul postului

Luni seara, în platoul emisiunii “Actualitatea românească”, moderată de Sorina Matei pe B1 TV, s-au încins spiritele. În toiul unei discuţii în care se încerca dezlegarea misterului cui a aparţinut decizia ca armata să tragă în români în acele zile, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu a reuşit să o enerveze, cu tonul său, pe jurnalista Andreea Pora, care a ripostat vehement. “Eu vreau să spun foarte clar, dacă nu se încetează cu răgetele, eu am şi altceva de făcut.”

Sorina Matei a intervenit şi l-a avertizat pe Ştefănescu că, dacă nu încetează, va fi nevoit să părăsească studioul. Acesta a continuat să sfideze părerile diferite pe care ceilalţi invitaţi ai emisiunii le aveau şi să îi insulte. După ce Pora a ameninţat că pleacă dacă nu se pune punct spectacolului, moderatoarea l-a rugat pe secretarul general adjunct al PSD să iasă din platou. Chiar înainte de pauza publicitară, Ştefănescu s-a conformat, iar restul ediţiei a continuat fără el.

Ăsta este cel mai tare episod cu imbecilul de Codrin. Când a fost bătut de comunitari într-o şedinţă de CGMB


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

2 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

3 Cum susținea Viorica Dăncilă în PE adoptarea Ordonanței 13 care-l salva pe Dragnea

4 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

5 Rareș Bogdan / Dezbaterea lui Iohannis va fi pe model american. Ne așteptăm ca audiența să fie de peste 7 milio…

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet