România LOR/Acest JEG este LIDER SINDICAL. La BĂUTE cu Oprea și UNPR/VIDEO

România LOR/Acest JEG este LIDER SINDICAL. La BĂUTE cu Oprea și UNPR/VIDEO

Liderul de sindicat Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, a fost surprins la o sindrofie a UNPR, partidul vicepremierului Gabriel Oprea, organizată în ianuarie 2015, la Hotel International din Sinaia.

În imaginile prezentate de vrancea24.ro, la secunda 20, poate fi văzut sindicalistul care, într-o dezbatere la Digi24, s-a poziţionat de partea vicepremierului, în scandalul poliţistului mort în timp ce deschidea calea pentru coloana oficială a lui Gabriel Oprea.

„Refuz să accept că un coleg al meu, care ar fi avut ocazia până acum să se plângă de aceste abuzuri pe care acum le relatează la adăpostul anonimatului şi deci refuz sa accept că la adăpostul anonimatului putem transfera dintr-o discuție și dintr-o tragedie… ne ducem în niște lupte politice…”, a spus Toader Paraschiv, secretarul general al S.N.P.P.C., la „Jurnalul de Seară” de la Digi24.

La petrecerea de la Sinaia, alături de sindicalist s-au mai aflat însuşi Gabriel Oprea, viceprim-ministrul asupra căruia planează acuzaţiile de folosire a coloanei oficiale în scop personal, dar şi preşedinţi de organizaţii judeţene ai partidului, din toată ţara. Surse politice citate de vrancea24.ro susţin că, şi la această petrecere, vicepremierul Gabriel Oprea a venit tot flancat de coloană oficială.

Suprinzător, în toată dezbaterea provocată de moartea unui poliţist de 28 de ani din coloana care îl însoţea pe vicepremier, Gabriel Oprea este apărat de liderul sindicatului poliţiştilor. În direct la Digi24, Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, s-a declarat dezamăgit de martorii care au povestit, sub protecţia anonimatului, ce s-a întâmplat acum două seri. Sindicalistului i se pare că vicepremierul este „răstignit” și a precizat că nimeni nu l-a obligat pe agentul Bogdan Cosmin Gigină să urce pe motocicletă şi să deschidă coloana demnitarului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Informații certe

5 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?