SCANDAL la Cotroceni/Doi căpitani SPP SUSPECTAȚI că-l ,,spionează'' pe Iohannis pentru Ponta

Noi amănunte apar în legătură cu schimbarea subită a unor cadre SPP din aparatul de pază de la Palatul Cotroceni. Comisarul.ro a scris în data de 18 mai, AICI, despre aceste schimbări. Se pare că avem de-a face cu un adevărat scandal de ,,spionaj'' între palate.
 Ultima mişcare de trupe a avut loc în urmă cu două săptămâni, când doi căpitani din SPP au fost schimbaţi în urma unor suspiciuni de spionaj. Aceştia erau suspectaţi că fac un "joc dublu", însă nu se ştie dacă au reuşit să scoată informaţii importante de la Cotroceni.

Fără să se anunţe nimic oficial, şeful obiectivului a fost înlocuit de adjunctul său şi aghiotanţii preşedintelui Klaus Iohannis au fost, la rândul lor, schimbaţi. Surse apropiate familiei preşedintelui susţin că motivul ar fi unele scurgeri de informaţii către Palatul Victoria. Cei care livrau informaţiile de la Cotroceni ar fi fost doi căpitani SPP care în trecut au lucrat în aparatul fostului vicepremier Liviu Dragnea, scrie libertatea.ro.

Căpitanii respectivi ar fi încercat să afle informaţii de la colegii de dispozitiv despre vizitele pe care le primea preşedintele, despre discuţiile pe care acesta le purta cu invitaţii şi despre programul lui Klaus Iohannis. Conducerea SPP a fost informată rapid că doi dintre ofiţerii serviciul ar juca la dublu.

Conform surselor citate, există chiar o anchetă în curs de desfăşurare pentru a lămuri aceste grave acuzaţii, însă acest lucru nu a fost confirmat, dar nici infirmat de SPP.

În toamna anului trecut s-a consumat un episod oarecum asemănător, în care beneficiar al unor informaţii secrete ar fi fost acelaşi Liviu Dragnea. Comisarul şef Dan-Emil Manolachi, judiciarist în cadrul Serviciului Specialişti din DNA, ar fi fotografiat o notă secretă emisă de SRI, care conţinea date despre fostul vicepremier Liviu Dragnea. Cazul a fost instrumentat de DNA şi s-a terminat cu trimiterea în judecată a ofiţerului bănuit de spionaj.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Bătăuş pus la pământ dintr-o singură mişcare de un poliţist. Intervenţia a durat câteva secunde

2 Viktor Orban / Vom îzbândi. Vom face mare Bazinul Carpatic. Vestul ne-a violat granițele și ne-a lăsat pradă co…

3 Psihologă / Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia s…

4 ALERTĂ Zece polițiști bucureșteni, infectați cu coronavirus. Sediul instituției ar putea fi relocat

5 Marcel Vela, despre a treia etapă de relaxare: Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi bine primite…

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan