Sebastian Ghiţă: „Opoziţia se zbate ca broasca-n beton. Nu câştigi nimic dacă îl blochezi pe Ponta“

Sebastian Ghiţă: „Opoziţia se zbate ca broasca-n beton. Nu câştigi nimic dacă îl blochezi pe Ponta“

Întrebat, într-un interviu realizat de jurnaliştii de la „Evenimentul Zilei“, cum priveşte atacurile venite dinspre Opoziţie, Ghiţă a răspuns că „se zbate ca broasca în beton“.

„S-au făcut de râs timp de 10 ani. Ne-am săturat cu toţii. Nu câştigi nimic prin încercările de a-l bloca pe Victor Ponta. Doar cu eforturile de PR ale Elenei Udrea nu fac mare lucru. Restul sunt praf. Iar ideea că, dacă uneşti cinci fraieri, faci unul bun, e falsă“, a spus deputatul PSD.

În ce priveşte lupta din interiorul Partidului Mişcarea Populară, social-democratul a susţinut că europarlamentarul Cristian Preda „face pe lupul moralizator“.

„Trebuie să ştie că atacurile sale la soţii sau fiice de politicieni sunt nedemne! Nu-i ataci pe Ponta, Antonescu sau Băsescu atacându-le familiile. E nedemn! Pare un fătălău fricos! Pe mine, păcalicii aceştia ocolitori şi fricoşi mă enervează! Nu rudele sau amantele politicienilor sunt paguba românilor! Frustraţii incapabili din politică şi din instituţii fac cel mai mare rău românilor. Pentru că îi vând pe români pentru nimic.  Când se va certa cu Udrea, sunt sigur că aceasta va rămâne preşedintă de partid la PMP, iar Preda îşi va face partidul său. Iar acela va fi cu adevarat Partidul Frustraţilor Incapabili, cu Preda preşedinte“, a mai declarat Sebastian Ghiţă.

Totodată, el a vorbit despre preşedintele PSD, Victor Ponta, şi a afirmat că liderul social-democrat „va conduce lupta pentru adevăr, în noiembrie“, odată cu alegerile prezidenţiale.

„E singura speranţă care a mai rămas nemăsluită. Victor Ponta spune clar că nu va fi păpuşa Sistemului. Este singurul care transmite Sistemului că îi cere să evolueze, să devină mai european, mai aplecat spre prevenţie, spre drepturi şi libertăţi, spre curmarea abuzurilor“, a conchis Ghiţă.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor