Şi-au făcut poze cu MAIMUŢA, inclusiv cu CRACII

Şi-au făcut poze cu MAIMUŢA, inclusiv cu CRACII

Aşa-zişii jurnalişti luaţi de preşedintele Klaus Iohannis în excursia de protocol din Germania s-au făcut preş lângă cracii aşa-zisei Prima Doamnă. O instituţie care nu există şi pe care a încercat să o promoveze Dan Tăpălagă. După m...le pe care şi le-a luat credem că a renunţat. Nu însă şi curviştina masculină de Ioşca Buble. Care, după cum se poate vedea, se înghesuie mai abitir ca orice fătucă să apară lângă nevasta preşedintelui. Vai de mama noastră! Femeia asta chiar insistă!

Cum a sunat ştirea la site-ul patronat de acest ciorbar amărât Partea 1

Mutare de Primă Doamnă! Gestul făcut în Germania de Carmen Iohannis
Cristi Șelaru, Redactor  
20:15

Președintele Klaus Iohannis e în Germania, în cea mai importantă vizită în străinătate de când a ajuns la Cotroceni. Iohannis și-a luat și soția, pe Carmen Iohannis, care începe deja să aibă rolul pe care președintele l-a promis: o mai mare implicare în viața publică.

Astfel, la Berlin, Carmen Iohannis s-a fotografiat cu jurnaliștii acreditați la Cotroceni. Mutarea făcută de Prima Doamnă a avut loc la o întâlnire cu românii din Diaspora germană.

Şi Partea 2

De ce nu s-a mutat Carmen Iohannis la București? Traian Băsescu e cheia
Cristi Șelaru, Redactor  
21:03

Klaus Iohannis e primul președinte al României, de după 1989, care a trebuit să se mute din provincie la București. Iohannis ar fi vrut să-și ia și soția cu el, dar nu a putut. Abia acum s-a aflat ce îi împiedică pe cei doi soți să stea împreună. Din cauză că Traian Băsescu nu a părăsit reședința destinată președinților României, Vila Lac 3, Carmen Iohannis nu poate pleca de la Sibiu ca să stea cu soțul său la București.

”Mi-e greu cu naveta, dar, deocamdată, nu am unde să mă mut. Când o să avem un loc al nostru, voi veni. Deocamdată, nu avem casă.”, a spus Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis a promis că el va fi un alt fel de președinte, iar Carmen Iohannis va fi o Primă Doamnă așa cum nu a fost niciuna până acum în societatea românească.

”Mă străduiesc să fac față în rolul de Prima Doamnă. Îmi face mare plăcere să stau de vorbă cu oamenii. Voi încerca să fac ceva pentru cei de acasa și cei din afară. Mi-ar plăcea să fac ceva pentru educație și pentru sprjinirea noilor talente.”, a detaliat Carmen Iohannis.

Diana Tuşa şi-a găsit iubirea vieţii ei: un ziarist însurat!

 Când deja ai depăşit 30 de ani, şi constaţi că de sunat te sună doar bărbaţi ca Cibu sau Şt. Cătălin Iordache, şi-atunci doar pentru a te întreba cum merge treaba la partid, e cazul să tragi linie, să te aduni şi să mai umbli niţel la standardele pe care ţi le-ai impus în adolescenţă. Bine, în paralel cu revizuirea standardelor, ar fi mai mult decât necesare şi câteva vizite la coafor, iar dacă în sfârşit te-ai decis să mergi să-ţi faci părul n-ar fi rău să optezi şi pentru nişte şedinţe de cosmetică.
Oricum, e clar că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta. Uneori, însă, nici cei mai pricepuţi hair-stylişti nu pot face minuni, aşa că dacă la cosmetică ţi s-a transmis subtil că eşti un caz imposibil de remediat, nu îţi rămâne decât să accepţi ceea ce ţi se oferă. Dacă ţi se oferă.

Deputata PNL Diana Tuşa nu a stat mult pe gânduri atunci când i s-a părut că un jurnalist de la Antena 3 îi adresează o întrebare. Ziaristul cu pricina vorbea de fapt cu o persoană aflată în spatele Dianei Tuşa, dar dacă ea s-a grăbit să-i iasă în întâmpinare cu un răspuns, omu' cu microfonu' s-a oprit din politeţe să o asculte.

La un an după această întâmplare întâmplătoare, Diana Tuşa se mândreşte în cercul ei de prieteni că trăieşte o poveste de dragoste cu respectivul ziarist. Jurnalistul se numeşte Iosif Buble, are 33 de ani, este bănăţean (Deva), a absolvit Teologia, iar de vreo trei ani este reporter pe politic la Antena 3, la Bucureşti. Buble nu-i băiat rău, doar că este extrem de însurat. Tot cu o jurnalistă din trustul lui Voiculescu. Că Iosif Buble are şi un copil iarăşi nu este nicio problemă pentru Diana Tuşa, căci la o adică îi poate face şi ea unul. Totul este ca Iosif Buble să doarmă mai puţin în patul nevestei şi să fie prezent mai cu folos în dormitorul deputatei Diana Tuşa, care după atâţia ani de sihăstrie merită şi ea să nu mai doarmă singură, cu lumina aprinsă şi cu televizorul dat pe Privat Spice!  obiectivbr.ro

Până la urmă s-au luat. Sunt soţ şi soţie.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

3 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

4 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene