Situație EXPLOZIVĂ la VÂRFUL STATULUI/Iohannis despre comunicarea cu Ponta: Nici Baku, nici La mulți ani, nici Turcia. Am aflat, ca și voi, pe surse.

Situație explozivă la vârful statului! Chiar dacă acum nu mai avem de-a face cu relația Ponta-Băsescu. Și cu intoxicările aferente din partea presei cu roșu-n gât. Avem de-a face cu darea aramei pe față din partea unui individ care nu se mai comportă deja ca un om de stat ci ca un agent sub acoperire hăituit.

Preşedintele Iohannis a plecat într-o vizită oficială în Croaţia. La plecare, în salonul oficial de la Aeroportul Otopeni, şeful statului a răspuns la întrebările jurnaliştilor.

Întrebat dacă ştia că premierul merge la Baku, Iohannis a răspuns: "Am aflat, cum ziceţi dumneavostră, din surse, după ce a plecat." Întrebat de un jurnalist dacă a fost anunțat de Ponta că va merge să se opereze în Turcia sau dacă acesta l-a sunat să îi spună la mulți ani președintelui, Iohannis a răspuns: "Nu. Nici Baku, nici la mulți ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneți voi, pe surse".

La întrebarea cum va mai colabora cu premierul dacă acesta nu îl informează despre acţiunile sale externe, un domeniu care intră în atribuţiunile preşedintelui, Iohannis a mai precizat: "Bună întrebare. Încă nu am un răspuns."

Victor Ponta a participat vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku din Azerbaidjan. El a fost surprins alaturi de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukaşenko, preşedintele Belarusului, şi Recep Erdogan, preşedintele Turciei, la evenimentul boicotat de aproape toţi liderii UE.

De la Baku, penalul din fruntea Guvernului Românie a plecat, în mod total netransparent, în Turcia. La bordul avionului președintelui turc Erdogan. Această informație a fost difuzată în România doar de Comisarul.ro și BN 24.ro. Toată lumea a tăcut. De-abia luni, în jurul orelor 10.00, după vizita avocatei penalului la DNA, a fost confirmată, neoficial, prezența penalului, la operație, în Turcia.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

2 Alertă, pesedist în delir! Deputatul Mitralieră: „Ca medic, vă spun că prin termoscanare se accesează toate da…

3 ULTIMA ORĂ / Focar de coronavirus la unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România. 27 de angaja…

4 BREAKING Primele imagini din „oaza de relaxare” a lui Dragnea de pe insula Belina, unde mergeau liderii PSD l…

5 Birchall o pune la punct pe judecătoarea PSD, care, mințind, a luat apărarea CCR și a criticat CEDO, în cazul …

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume