Situație EXPLOZIVĂ la VÂRFUL STATULUI/Iohannis despre comunicarea cu Ponta: Nici Baku, nici La mulți ani, nici Turcia. Am aflat, ca și voi, pe surse.

Situație EXPLOZIVĂ la VÂRFUL STATULUI/Iohannis despre comunicarea cu Ponta: Nici Baku, nici La mulți ani, nici Turcia. Am aflat, ca și voi, pe surse.

Situație explozivă la vârful statului! Chiar dacă acum nu mai avem de-a face cu relația Ponta-Băsescu. Și cu intoxicările aferente din partea presei cu roșu-n gât. Avem de-a face cu darea aramei pe față din partea unui individ care nu se mai comportă deja ca un om de stat ci ca un agent sub acoperire hăituit.

Preşedintele Iohannis a plecat într-o vizită oficială în Croaţia. La plecare, în salonul oficial de la Aeroportul Otopeni, şeful statului a răspuns la întrebările jurnaliştilor.

Întrebat dacă ştia că premierul merge la Baku, Iohannis a răspuns: "Am aflat, cum ziceţi dumneavostră, din surse, după ce a plecat." Întrebat de un jurnalist dacă a fost anunțat de Ponta că va merge să se opereze în Turcia sau dacă acesta l-a sunat să îi spună la mulți ani președintelui, Iohannis a răspuns: "Nu. Nici Baku, nici la mulți ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneți voi, pe surse".

La întrebarea cum va mai colabora cu premierul dacă acesta nu îl informează despre acţiunile sale externe, un domeniu care intră în atribuţiunile preşedintelui, Iohannis a mai precizat: "Bună întrebare. Încă nu am un răspuns."

Victor Ponta a participat vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku din Azerbaidjan. El a fost surprins alaturi de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukaşenko, preşedintele Belarusului, şi Recep Erdogan, preşedintele Turciei, la evenimentul boicotat de aproape toţi liderii UE.

De la Baku, penalul din fruntea Guvernului Românie a plecat, în mod total netransparent, în Turcia. La bordul avionului președintelui turc Erdogan. Această informație a fost difuzată în România doar de Comisarul.ro și BN 24.ro. Toată lumea a tăcut. De-abia luni, în jurul orelor 10.00, după vizita avocatei penalului la DNA, a fost confirmată, neoficial, prezența penalului, la operație, în Turcia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

4 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

5 VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...