Soțul ,,JUDECĂTOAREI'' lui Oprișan va AJUNGE ministru? În ce țară trăim?

Soțul ,,JUDECĂTOAREI'' lui Oprișan va AJUNGE ministru? În ce țară trăim?

UPDATE/Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Iulian-Ghiocel Matache în funcţia de ministru al Transporturilor.

Iulian Ghiocel Matache, secretar de stat și fost director la CJ Vrancea, soțul președintei Tribunalului Vrancea-fostă președintă a Judecătoriei Focșani- va ajunge ministru al Transporturilor.

Prin Sentința penală nr. 2115 din 14.11.2007 a Judecătoriei Focșani s-a dispus restituirea cauzei care îl are ca inculpat pe Marian Oprișan la procurorii focșăneni, apreciind că DNA nu are competență să se lege de afacerile președintelui CJ. Asta după un an și jumătate de la sesizarea instanței și începerea cercetării judecătorești. Cine era președinta Judecătoriei? D-na Matache. Situația i-a indignat pe cei de la DNA care au cerut imediat strămutarea. Știau de bună seamă că se pregătește clasarea dosarului. Unul dintre motive, de exemplu, constă în banalul fapt că “la mulți dintre magistrați le-au fost repartizate apartamente de serviciu de către inculpat”. Pe care ulterior le-au cumpărat la prețuri care care te lasă cu gura căscată.

Ca să vă faceți o idee despre cât de îndatorat îi este Matache șefului său Oprișan, iată ce declara în ziarul de casă al PSD Vrancea, în ianuarie 2013, când a fost numit prin semnătura premierului Victor Ponta secretar de stat la Ministerul Dezvoltării: “Nu aş fi ajuns în această funcţie fără sprijinul, susţinerea şi încrederea preşedintelui CJ Vrancea, Marian Oprişan, căruia îi mulţumesc foarte mult“.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

3 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România