Șova: ,,Sunt într-un caz de complicitate morală la abuz în serviciu. Nu este un caz corupție"

Șova: ,,Sunt într-un caz de complicitate morală la abuz în serviciu. Nu este un caz corupție"

Tupeu, nesimțire, sfidare, golănie pe față. Cu astea ne sfidează în continuare pulifriciul lui Ponta, Dan Șova.Mai are puțin și spune că ce a făcut el se ia cu puțin mir. Pulverizat peste acte...

Una dintre întrebările care se ridicau, după ce DNA a cerut ridicarea imunității sale în vederea reținerii, era dacă Șova își va continua activitatea de profesor în cadrul Facultății de Drept din cadrul Universității București. Potrivit CV-ului afisat pe site-ul Facultatii de Drept, Dan Sova detine titlul de conferentiar universitar doctor (Facultatea de Drept - Universitatea Bucuresti 2007 - prezent). Titular al cursului: "Drept Fiscal", an II. 

"Nu sunt intr-un caz de coruptie. Nu ati citit Codul Penal? Sunt intr-un caz de complicitate morala la abuz in serviciu. Nu este un caz coruptie", a declarat Sova pentru Hotnews.

Intrebat daca considera ca este moral sa predea drept fiscal in conditiile in care DNA a cerut arestarea sa, Sova a raspuns: "A fost un abuz".

Nici decanul Facultății de Drept, Flavius Baias, nu vede vreun motiv pentru care Șova s-ar retrage de la catedră.

"Nici in evidentele noastre si nici in cele ale Universitatii din Bucuresti (care este angajatorul nostru) nu exista vreun document privind schimbarea statului de cadru didactic al domnului conf. univ. dr. Dan Sova", afirma Flavius Baias, decanul Facultatii de Drept

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

3 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

4 Cine sunt cei doi medici care au creat mitul Ivermectinei ca „leac miraculos” pentru COVID-19

5 Cine sunt animalele care au umplut de sânge un activist de mediu şi doi jurnalişti, într-o pădure din Bucovina