TimesNewRoman, ironie MAXIMĂ la adresa CONSILIEREI cu GURA MIROSIND A ȘLIȚ: ”Eram aplecată, mă-nțelegeți”

TimesNewRoman, ironie MAXIMĂ la adresa CONSILIEREI cu GURA MIROSIND A ȘLIȚ: ”Eram aplecată, mă-nțelegeți”

După ce noi la Comisarul am scris că încă o fufă cu gura mirosind a șliț de demnitar, ne dă lecții de caracter, pe Facebook, siteul de umor și bășcălie fină  TimesNewRoman.ro  a dus lucrurile mai departe.

Sub titlul Aflată și ea în mașină, consiliera lui Oprea spune că n-a văzut nimic: ”Eram aplecată, mă-nțelegeți”, băieții de la TimesNewRoman.ro au scris textul de mai jos: 

''Din ultimele informații reiese că Dobre Alexandra, consiliera personală de 23 de ani a lui Gabriel Oprea, se afla și ea în mașină în seara în care a avut loc accidentul care a dus la moartea unui polițist. Din păcate, însă, consiliera lui Oprea spune că nu are ce detalii noi să ofere, pentru că n-a văzut absolut nimic în seara respectivă.

”Eram aplecată peste domnul Oprea, dacă înțelegeți ce vreau să spun...”, și-a început destăinuirea consiliera lui vicepremierului. ”Plus că drumul a durat foarte puțin, doar câteva minute, pentru că ne deplasam cu peste 100 de km/h. Am auzit însă că era o groapă pe traseu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-a intrat mașina noastră în ea, că mi se încleștau poate dinții și rămânea domnul Oprea fără organ.”

Alexandra Dobre a adăugat că ea obișnuiește să vorbească foarte rar de când e consiliera personală a lui Oprea, pentru că e educată și știe că nu e frumos să vorbești cu gura plină. ”Și mi se întâmplă mai tot timpul să fie cu gura plină când am vreo interacțiune în calitate de consilieră cu domnul ministru Oprea”, a povestit aceasta.''

Ce a scris ''consiliera'' lui Oprea pe Facebook:

Atenție! Pentru toti aceia care am vazut ca au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea si nefericitul accident rutier, își începe fufa postarea de pe facebook.

De cateva zile si mai ales astazi, vad pseudo-jurnalisti printre care si doamna Mandruta, care incep sa foloseasca cazul politistului mort in accidentul din Bucuresti in cel mai populist si ieftin mod cu putinta, susține ''consiliera personală'' a lui Gabriel Oprea.

Pe langa pseudo/jurnaliști apar si pseudo/avocați si pseudo/analiști politici care isi mai dau si ei cu părerea ca deh...De la colegii din opozitie, nu am asteptari. Ei fac o politica marunta pentru ca asta ii caracterizeaza. Ce ma doare cel mai tare este sa vad insa ca oameni de buna credinta si prieteni au ajuns sa creada aceste lucruri. Intr-adevar cazul politistului decedat este unul real si de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presa in acest sens si cred ca lucrurile trebuiau lamurite si incheiate. Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentați putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de poliție si armata si at de multe a facut pentru fiecare dintre aceștia si familiile lor, mai spune Dobre.

Ne place sa speculam pentru ca nu avem cu ce sa ne umplem timpul si nu știm sa apreciem lucrurile bune pe care le fac putinii oameni de caracter din Romania. Sa fim serioși. E penibil sa dam vina pe un om pentru un ACCIDENT regretabil, repet, încheie tuta cu gura mirosind a șliț.



Această poză este un TRUCAJ


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria