Tomac: PMP va face plângeri penale primarilor care boicotează campania electorală a partidului

Tomac: PMP va face plângeri penale primarilor care boicotează campania electorală a partidului

PMP va depune plângeri penale pentru abuz în serviciu împotriva primarilor care blochează afişajul electoral al candidatului PMP la preşedinţie, Elena Udrea, a declarat duminică, vicepreşedintele PMP Eugen Tomac.

Tomac a spus, într-o conferinţă de presă, că administraţiile locale "acţionează ilegal împotriva a ceea ce înseamnă campania electorală desfăşurată de PMP", susţinând că primarii resping solicitările PMP de a-şi "ridica afişajul" de promovare a lui Udrea şi a precizt că asemenea situaţii s-au înregistrat în Sectorul 1, Mehedinţi, Buftea, Voluntari, Gorj, Satu Mare, Focşani.

"De o lună îi solicităm primarului cu papion Andrei Chiliman să ne aprobe promovarea candidatului nostru. Nu doar că nu a fost aprobată cererea noastră nici până la această oră, dar toate banner-ele noastre sunt ridicate de către administraţia locală, iar organizaţia noastră amendată", a precizat reprezentantul PMP.

El a mai susţinut că la Baia de Aramă (Mehedinţi) au fost agresaţi membri ai PMP care promovau oferta electorală a partidului şi unul dintre aceştia a fost transportat la spital.

"Solicităm tuturor primarilor PSD şi ACL să nu mai boicoteze campania noastră electorală. Pentru toate neregulile, vom sesiza autorităţile statului. Acolo unde primarii fără niciun motiv au respins solicitarea noastră pentru a ne promova candidatul nostru, vom depune plângeri penale pentru abuz în serviciu", a mai declarat Eugen Tomac .

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro