Traian Băsescu: Iohannis aproape că se PUPĂ pe GURĂ cu Ponta. Așa e, sunt pensionar și postez pe Facebook

Traian Băsescu: Iohannis aproape că se PUPĂ pe GURĂ cu Ponta. Așa e, sunt pensionar și postez pe Facebook

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat în cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea „Ultimul Cuvânt”, difuzată de B1Tv, că afirmația lui Klaus Iohannis potrivit căreia „pensia îi priește” este adevărată, fostul șef al statului admițând că este pensionar și că „postează pe Facebook”. Totuși, spune Băsescu, nimeni din „Românica” nu îl întrege la numărul de postări pe actualul șef al statului.

„Vă mărturisesc că n-am văzut declarația, pentru că eu azi am terminat să mă mut, deci am preocupări mult mai înalte legate de o operațiune în care, dacă vreți o comparație, când e să divorțezi, ori zugrăvești, ori te muți, nervii sunt întinși la maxim când faci astfel de operațiuni. Vă mărturisesc că n-a spus niciun neadevăr. Sunt pensionar și postez pe Facebook, sunt pensionar după 44 de ani și 6 luni de muncă. Suficient ca să ai dreptul să mergi la pensie, mi s-a părut o notă de dispreț pentru pensionari, o mare greșeală politică. În ceea ce privește postatul, Dumnezeu să mă ierte, dacă cineva îl întrece pe Iohannis la postat în Românica (..) Dacă dânsul postează, cam cu asta își pierde vremea, pe un salariu de 6 mii și ceva de lei, postacii la partide primesc mult mai puțin pentru operațiunea asta”, a declarat Băsescu.

Totodată, fostul șef al statului a vorbit despre problema locuinței pe care Guvernul nu i-a pus-o încă la dispoziție, afirmând că la Scroviștea, acolo unde s-a mutat provizoriu, beneficiază de patru camere, printre care un dorimitor, un birou și o sufragerie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

4 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!