Udrea, atac la Ponta: Îl ajută soţia să plătească scumpirile din zecile de mii de euro câştigate de la PE

„Domnul premier cred că nu-şi face problemele să plătească aceste scumpiri, pentru că probabil îl ajută soţia dânsului din zecile de mii de euro pe care le câştigă ca europarlamentar. Presupun că de aceea şi-a pus soţia din nou pe listă, ca să aibă bani să acopere creşterile de preţuri“, a spus Udrea. Deputatul a comentat astfel o declaraţie a lui Victor Ponta referitoare la limuzinele pe care ea le-ar deţine.

Udrea a reiterat că introducerea accizei va avea un efect grav asupra economiei.

„Se pune problema în cazul economiei în general dacă avea nevoie de această taxă, se pune problema tuturor celor care vor plăti mai scump, inclusiv transportatorii vor plăti mai scump preţul la combustibil şi vor creşte ca urmare preţurtile tuturor produselor. Deci, este un efect grav asupra economiei, dar şi asupra vieţii de zi cu zi a românilor“, a spus Udrea.

Victor Ponta a afirmat luni că preşedintele Traian Băsescu „uita“ să îi scrie fostului premier Emil Boc pe tema preţului la carburanţi, care crescuse cu 70%, dar se scrie acum scrisori pentru a o ajuta pe Elena Udrea la limuzinele folosite de aceasta.

„Nu i-a scris! Tocmai asta e marea ştire. Pe vremea domnului Boc a crescut cu 70% preţul la carburanţi şi domnul Băsescu nu-i scria. Pe vremea aia uita. Acum, că e cu doamna Udrea, trebuie să o sprijinim să fie militantă şi să plătească mai puţin la limuzinele pe care le foloseşte doamna Udrea. Uite, se deranjează preşedintele“, a spus Ponta.

Traian Băsescu i-a trimis o nouă scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, în care îl roagă să renunţe la introducerea de la 1 aprilie a accizei de 7 eurocenţi la combustibil, deoarece este o măsură cu multiple efecte negative la nivelul populaţiei.
 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap” / O nouă înregistrare cu primarul care şi-a fil…

2 „Frăția” polițiștilor de la Crimă Organizată cu interlopii care controlează cluburile de noapte! Dovezi stupef…

3 VIDEO „Nu vreau în România” / Sorina Săcărin a fost readoptată în SUA. Fericirea Sorinei și urmele traumei

4 Mare dreptate are omul ăsta în ce scrie!

5 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …