Udrea, despre dosarul Microsoft: Nu e o surpriză că între politicieni și oamenii de afaceri există legături ascunse

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a afirmat luni în cazul audierilor din dosarul Microsoft că justiția trebuie să continue și în campania electorală și că nu crede că este o "surpriză" pentru români să afle că între politicieni și oamenii de afaceri există "tot felul de legături ascunse".

Foto: (c) Constantin DUMA / AGERPRES FOTO

"Justiția trebuie să continue și în campanie electorală, de aceea cred că, așa cum DNA lucrează și în campanie electorală, cred că ÎCCJ putea să dea o decizie și în campanie electorală, indiferent care ar fi fost ea, poate aflam că dl Klaus Iohannis este compatibil și atunci se liniștea toată lumea. (...) Ne-am dorit cu toții de zece ani să avem o justiție puternică și independentă de politic și nu putem să contestăm dreptul justiției, ba dimpotrivă, să funcționeze chiar și atunci când este campanie electorală. (...) Cred că nu există o surpriză pentru cetățenii României să afle că între politicieni și oamenii de afaceri există tot felul de legături ascunse care înseamnă afaceri care se fac împreună", a declarat președintele PMP la Adevărul Live.

Ea a susținut că reprezentanții ACL așteaptă "înfricoșați" dosarul EADS și că aceștia speră să nu apară în campanie.

"Nu-i auziți spunând nimic despre ce se întâmplă în acest moment, pentru că știu foarte bine că nu ei sunt cei care pot ridica piatra. (...) Acolo este o liniște totală în ceea ce privește raportarea la subiectul justiție în timpul campaniei electorale", a mai declarat Udrea.

Candidatul PMP a mai susținut că în dosarul EADS se presupune că sunt implicați foarte mulți dintre cei care reprezintă în acest moment conducerea PNL.

AGERPRES/(A — autor: Florentina Peia, editor: Florin Marin)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dan Barna, ÎNGROPAT de RISE Project: A folosit aceleași scheme ca Dragnea!

2 DOCUMENT / Lovitură de teatru în Dosarul Vâlcov!

3 Ce vremuri...Însă, la unii, coafura rezistă...

4 Bursa zvonurilor / Care sunt miniștrii care ar putea face parte din Guvernul Orban. Sighiartău, dat la o parte

5 BREAKING Savonea NU a reușit s-o impună pe procuroarea PSD la Secția Specială nici a 7-a oară!

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația