Udrea neagă vreo legătură cu Microsoft

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat, marți seara, că nu există posiblitatea ca ea să aibă vreo legătură cu afacerea Microsoft, subliniind că nu cunoștea afacerile fostului său soț, Dorin Cocoș.

"Celor care mă atacă, dar mai ales susținătorilor mei, le spun că nu există nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, să am vreo legătură cu această afacere (Microsoft—n.r.), în măsura în care ea va fi demonstrată de procurori ca fiind așa cum arată acum. Oamenii chiar dacă sunt căsătoriți, cel puțin în cazul meu (...), mai ales când au cariere separate, ajung la un moment dat să aibă chiar în interiorul unei căsătorii vieți separate. Acesta este și motivul pentru care până la urmă am ajuns la un divorț", a declarat Elena Udrea, marți seara, la Digi24.

Ea punctat că nu cunoștea afacerile fostul său soț, Dorin Cocoș. "Fostul meu soț a fost de la început om de afaceri, nu a devenit om de afaceri când m-a cunoscut pe mine. Soțul meu a fost în relație cu oamenii politici întotdeauna, nu a cunoscut oameni politici în momentul în care eu am intrat în politică sau în momentul în care s-a căsătorit cu mine. Așa a rămas și după ce am divorțat. Că acest dosar evident îmi creează mie ca și candidat o mare problemă este o realitate, dar pe fondul problemei nu are nicio legătură, nu cunoșteam afacerile soțului meu. Nu pot să spun că nu m-ar fi interesat, dar am avut atât de multe lucruri de făcut în ultimii zece ani în cariera mea încât nici timpul necesar nu îl aveam pentru a sta de vorbă", a afirmat Udrea.

Ea a reafirmat că justiția trebuie să cerceteze și să afle adevărul până la capăt, indiferent cine este implicat în această cauză. "Am spus de când a apărut acest dosar: justiția să cerceteze și să afle adevărul până la capăt, indiferent cine este implicat în această cauză, indiferent ce nume, indiferent cu cine a fost căsătorit, indiferent în ce relații. În plan uman evident că este un moment dificil pentru că totuși am fost căsătorită cu bune și cu rele zece ani cu Dorin Cocoș, sigur acum el este căsătorit cu altcineva, are o altă familie, dar în plan uman evident că nu este un moment ușor pentru mine", a punctat Udrea.

Omul de afaceri Dorin Cocoș a fost reținut, luni seară, de procurorii DNA, fiind acuzat de fapte de corupție în dosarul Microsoft. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

5 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic