Udrea neagă vreo legătură cu Microsoft

Udrea neagă vreo legătură cu Microsoft

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat, marți seara, că nu există posiblitatea ca ea să aibă vreo legătură cu afacerea Microsoft, subliniind că nu cunoștea afacerile fostului său soț, Dorin Cocoș.

"Celor care mă atacă, dar mai ales susținătorilor mei, le spun că nu există nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, să am vreo legătură cu această afacere (Microsoft—n.r.), în măsura în care ea va fi demonstrată de procurori ca fiind așa cum arată acum. Oamenii chiar dacă sunt căsătoriți, cel puțin în cazul meu (...), mai ales când au cariere separate, ajung la un moment dat să aibă chiar în interiorul unei căsătorii vieți separate. Acesta este și motivul pentru care până la urmă am ajuns la un divorț", a declarat Elena Udrea, marți seara, la Digi24.

Ea punctat că nu cunoștea afacerile fostul său soț, Dorin Cocoș. "Fostul meu soț a fost de la început om de afaceri, nu a devenit om de afaceri când m-a cunoscut pe mine. Soțul meu a fost în relație cu oamenii politici întotdeauna, nu a cunoscut oameni politici în momentul în care eu am intrat în politică sau în momentul în care s-a căsătorit cu mine. Așa a rămas și după ce am divorțat. Că acest dosar evident îmi creează mie ca și candidat o mare problemă este o realitate, dar pe fondul problemei nu are nicio legătură, nu cunoșteam afacerile soțului meu. Nu pot să spun că nu m-ar fi interesat, dar am avut atât de multe lucruri de făcut în ultimii zece ani în cariera mea încât nici timpul necesar nu îl aveam pentru a sta de vorbă", a afirmat Udrea.

Ea a reafirmat că justiția trebuie să cerceteze și să afle adevărul până la capăt, indiferent cine este implicat în această cauză. "Am spus de când a apărut acest dosar: justiția să cerceteze și să afle adevărul până la capăt, indiferent cine este implicat în această cauză, indiferent ce nume, indiferent cu cine a fost căsătorit, indiferent în ce relații. În plan uman evident că este un moment dificil pentru că totuși am fost căsătorită cu bune și cu rele zece ani cu Dorin Cocoș, sigur acum el este căsătorit cu altcineva, are o altă familie, dar în plan uman evident că nu este un moment ușor pentru mine", a punctat Udrea.

Omul de afaceri Dorin Cocoș a fost reținut, luni seară, de procurorii DNA, fiind acuzat de fapte de corupție în dosarul Microsoft. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…