Udrea: Nu fac lansare care să semene cu a lui Ponta, facem marş antiguvernare şi dăm abecedare

Udrea: Nu fac lansare care să semene cu a lui Ponta, facem marş antiguvernare şi dăm abecedare

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat că nu vrea ca lansarea candidaturii ei să semene cu cea a lui Victor Ponta şi că a decis organizarea, duminică, a unui marş împotriva proastei guvernări, precizând că au fost cumpărate ghiozdane şi abecedare, care vor fi date "în toată ţara".

"După lansarea grandioasă a lui Victor Ponta pe Arena Naţională (...) noi am decis să nu mai facem lansarea candidaturii mele într-un fel în care să semene măcar cu aceasta. Facem un mod neconvenţional de lansare, cu banii pe care i-am fi cheltuit la Sala Palatului am cumărat ghiozdane şi abecedare pe care le dăm în toată ţara, iar duminică vom face un marş împotriva proastei guvernări şi pentru locuri de muncă. Îl organizăm de la Sala Palatului spre Guvern", a anunţat joi, la Adevărul live , Elena Udrea .

Ea a mai spus că, astfel, încearcă să iasă din tiparul pe care îl vede la Victor Ponta, adăugând că şi alte partide se întrec între ele să mobilizeze câţi mai mulţi oameni şi să cheltuiască cât mai mult.

"Încercăm să ieşim din tiparul pe care îl vedem la Victor Ponta, care începe să semene perfect cu ce se întâmpla pe vremea lui Ceauşescu pe Stadionul 23 August, dar şi alte partide se întrec între ele cine mobilizează câţi mai mulţi oameni şi cine cheltuieşte câţi mai mulţi bani", a mai spus Udrea.

Victor Ponta şi-a lansat, sâmbătă, pe Arena Naţională, candidatura la Preşedinţie. Elena Udrea, a cărei campanie urma să fie lansată oficial la Sala Palatului, a declarat că lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie aminteşte de manifestările de pe vremea lui Ceauşescu, când toţi se adunau la Bucureşti să scrie numele liderului suprem, adăugând: "Se lansează precum liderul nord-coreean".

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”